pretty in pink.

akkurat no er eg inne i ein åttitals crush på molly ringwald. sist veke såg eg og han der fine pretty in pink(1986) og vart heilt forelska i filmen og ho. ein anna person de kanske kjenner igjen fra bildene er jon cryer som spelar alan i two and a half men. han var ganske kjekk, altså.

pretty in pink
pretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pinkpretty in pink

kjærleik og high school-drama fra åtti- og nittalet er heilt klart greia akkurat no. de burde sjå denne filmen minst to gongar. berre ein sånn ting som ein merkar.

har de sett fine filmar i det siste?


last week i saw pretty in pink and i loved it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *