opptil fleire fine ting som kan skje på ein mandag.


kjelde

å våkna midt i rommet
å eta rista nybakt brød til frukost
å ta på seg nyvaska, varme strømpebukser
å kjøpa ei pakke med ti makronar fra sebastien bruno og eta halve i slottsparken
å gå forbi eit lite bakeri med så fine brownies at ein tenkjer at eg og du skal bli fine venner ein gong
å gå i ei gate og plutselig innsjå at absolutt alle rundt ein snakkar fransk for så å innsjå at ein går forbi ein fransk barnehage og barneskule og da plutseleg sakna paris så inderleg mykje at det slår pusten ut av ein
å gå på fredelig demonstrasjon med fine folk og få frysningar over heile kroppen mange gongar av heile stemninga og fine talar
å innsjå at ein klarte å stå i ei enorm folkemengd i ein time(eg var heilt sikker på at eg vart nødt til å gå heim, men eg klarte det)
å kjøpa ny marimekko-perm til nye inspirasjonsbilder, sidan den andre var full, og tusen plastlommer og arkiveringssystem til enkeltmannsforetaket eg skal starta
å gå heile vegen heim, finna nye restaurantar ein vil prøva og stoppa for å lukta på syriner og andre rare vekster
å eta wok i sofaen og drikka ein liter med vatn fordi det var så sterkt
å dra sofaen heilt inntil pulten hans for å sjå beck på nett-tv
å snakka om sjelar og energi til ein sovnar midt i ein setning

kva med deg?


my monday was so nice: ten macarons in a box and a peaceful demonstration for palestine, wok for dinner and a lot of love.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Min mandag var jobb, tørre linser, pasta, oreo-og-ballerinakjeks-konfekt-laging, spise halve konfekten før den er ferdig, en laaang høneblund, spise meg rullemett på ostesmørbrød og konfekt, besøke pappa med 1l. vin på kartong i veska, youtube på mobilen og åpen post-titting (tisse tisse tisse tulla mi), si hadetbra til pappa på togstasjonen, sex og singelliv i senga før jeg sovna på magen til kjæresten min. i går føltes mandag pyton – i dag når jeg ser oppsummeringa føles den finfin!

 • min mandag var ganske så fin. jeg våknet opp i dobbeltsengen med min beste venninne, og i det andre rommet sov den andre. så spiste vi frokost, men dessverre begynte jeg å diskutere litt krangleaktig om en dusteting med min beste venninne som sov på det andre rommet. det ødela morgenen min litt og jeg ble lei meg. men så tok vi 17-trikken til skolen, og jeg var glad fordi vi kunne ta en gammel trikk (de som vanligvis kjører linje 11, 12 og 19) i stedet for en ny. skoledagen gikk fort og var bra. vi ble ferdige med å lese peer gynt, og det var en lettelse. det fine var at jeg ble invitert til to sommerfester igår. da ble jeg glad. så på kvelden dro jeg ned til frognerparken med min beste venninne som sov i dobbeltsengen. der spiste vi potetgull og drakk solo lemon. men så begynte jeg å bli syk, så jeg dro hjem og sovnet i armkroken til mammaen min. så idag er jeg hjemme fra skolen.

 • Å komme hjem etter 12 timer på universitetet og bli overrasket av at venninnen jeg bor med hadde bakt blåbærmuffins til kveldsmat.

 • min mandag var smoothie, epletrær, kjole og lilla strømpebukse, latter, soft-is med sjokoladestrø, brettspill, “amélie”, jordbærte og sen kveld.

 • Min mandag var å dra til nærbutikken og tro at man skulle på jobbintervju, men så bare få en masse informasjonslapper og spørsmål om jeg kunne begynne opplæring i morgen(om en og en halv time nå), pæreis og bolle som feiring, skattekort på likningskontoret, omelett til middag, Supernatural på DVD i mange timer og så en søvnløs natt hvor jeg bekymret meg over hvilken dør jeg skal bruke når jeg skal på opplæring.

 • Jeg hadde bare to skoletimer mandag, så etter at jeg hadde sittet i K&H-salen og modelert leire, dro jeg hjem til bestevenninen min. (Hun spiste én eneste tacolefse og jeg rakk å spise tre brødskiver på den tiden, fordi hun spiser så sakte og jeg spiser så fort. ) Så pakket vi litt saker og gikk barbeint til nærmeste vann, der noen andre lyshårede jenter ventet på oss. Deretter var jeg den aller tøffeste og hoppet først fra brygga, ut i det kalde vannet og der var himla deilig. Så kaldt at man mistet følelsen i armene og så varmt at man kunne svømme tusen meter hvetfall. Så tørket vi på land og satte kursen hjem. Om natten drømte jeg en historie som var en blanding av Harry Potter, Ringenes Herre og Narnia, og jeg var hovedpersonen og det var en av de fineste drømmene jeg har hatt på lenge.

 • En kan stå opp for sent men finne ut at det er akkurat passe fordi skolen startet sent. En kan se film som lillesøster har anbefalt før frokost, bruke lilla bikini som undertøy, ta på seg bare litt klær og myse mot bussen, uten musikk eller mobil, og lese litt prosa, grue seg litt til eksamen, se vennene sine igjen etter å ha vært syk – borte fra skolen, sitte i solen og vente på gymlæreren, lukte på syrinene og gresset, gå barbeint hjem fra bussen, lage godgod pestopasta og grønnsaker, snakke i telefon med min fine som er langt borte, sovne i senga før planlagt.

 • Bloggen din er så fin at jeg nesten blir litt småforelsket i den. Du har så mange søte bilder og så mye fin tekst at jeg smiler hver gang jeg besøker den! :) Min mandag bestod av litt skole, joggetur, og ikke minst kjærestekos med han som akkurat har kommet hjem fra Italia, spaghetti – fordi det er så godt, og den daglige dosen med Super Natural

 • Min mandag var masse fri midt på skoledagen, så jeg og venninne mine lå på plenen og solte oss i flere timer. Favoritt kjolen fra Odd Molly uten strømpebukse under og sandaler. Da jeg kom hjem lette jeg i postkassa etter Magasinet, men det var ikke der, og ikke i dag heller:(

 • jeg liker mandagen din :) mandagen min: skole. få høre om Israels angrep, få vondt inni. lage god salat med kalkun, feta og pasta til mamma. pianotime. fransk. og så sove. og i dag fikk jeg magasinet og ble kjempeglad! <3

 • ein mandag der ein missar all inspirasjon, alle fine tankar og von om at kreativiteten skal få utløp gjennom fingartuppane, og i stadenfor vert liggande i sola og lure på om det var dette ein burde gjere, sånn eigentleg, men så er sola så varm, så er det så fint å ikkje gjere noko, for det verkar så ukjend, så uvant. så sluttar måndagen og ein vaknar opp til tysdagen og tenker, søren heller, noko er gale, men i det lange løpet var det berre ein mandag blant mange, og det finns faktisk noko som er relativt.

 • Josefine: eg har fått førtitre mail(sidan fredag) fra folk som ikkje har fått magasin enda, og eg veit at dei fleste kjem til å komma fram anten i morgon eller torsdag(sidan dei er sendt med b-post) så da ventar eg heller og ser om det ordnar seg enn å bruka ein time på å svara på mail. håpar du forstår og håpar du får magasinet ditt fort fort fort!

 • Min mandag var forelesning om rusproblematikk i nære relasjonar, kike ut på sola,ynskje meg vekk. helst 4 månadar fram i tid. angst for eksamen og mindreverdskjensle. Den var og tankar om framtida,og å høyre om dei i klassa som allereie har fått jobb, med ei årsinntekt på 370 000. den var heimalaga kjøttkaker til middag (laga av mamma),og sosialisering i sola, eg haldt ut ein time før eg måtte gå og vera aleine.lang natt med varme bekjennelsar på msn og eit sakn til å ta og føle på.

 • Min mandag var å låse inn boka jeg hadde eksamen i to dager seinere, på jobb, når jeg ikke hadde nøkkel, og vente der i tre kvarter for at sjefen skulle komme og låse opp, deretter rett hjem for å lese til eksamen