stille dager i mixing part.


“(en liten hund ble desverre skadet under arbeidet med denne boken, men den kom relativt raskt under behandling og har det i dag etter forholdene godt.)”


stille dager i mixing part av erlend loe er ei sånn bok som ein berre må lesa ut på ein ettermiddag fordi plutselig er den ferdig også blir ein berre sittande og venta på at han skal skriva ei ny. denne boka handlar om nina og telemann som reiser til tyskland på ferie. ho elskar tyskland og han hatar det men elskar teater, han er forelska i nigella lawson og prøver så hardt han kan å holda det skjult. fin bok. fin erlend loe.


a book by a norwegian author called erlend loe. some of his books have been translated into english, you should read them!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jippi, du har lest den! Jeg lo meg igjennom nesten alle sidene. Og elsker at den er så meta. Om noen år håper jeg å se det som teater.

  • Å, akkurat den følelsen du beskriver fikk jeg også! Uansett hvor lang tid han bruker på å skrive en ny: Det er for lenge å vente.

  • Mixing part er fenomenal. Jeg var på Litteraturhuset i fjor sommer og hørte på Erlend lese fra boka. Holdt på å dette av stolen fordi jeg lo så fælt :)

  • Den vil jeg lese! Er det ei helt ny bok? Kanskje bibliotekaren på skolen vår vil bestille den, hun er ganske grei og ikke som “vanlige” bibliotekarer i det hele tatt.

  • I dag kom magasinet! Og det var fantastisk!Flytter til oslo denne høsten, så guiden din vil bli fast veskeinventar. Masse fine bilder, historier og drømmer. Gleder meg til neste magasin, tusen takk for at du deler hjartesmil-magien din. <3

  • loe opna auga mine for at ein ikkje alltid må skrive med meining, ein må ikkje alltid skrive det som er logisk, ein må ikkje alltid velja dei orda som ser ut til å passe best i hop. litt sårt, litt fint, og veldig, veldig morosamt, litt for morosamt til at fitjar folkebibliotek har få bøker av han, men morosamt nok til at bokhandlar har gratis leseeksemplar.

  • ville bare si takk for at du postet om kikert-burgerne dine her om dagen! jeg laget falafel i går på nesten samme oppskrift og de ble suuupergode :)

  • jeg var ferdig med tentamen, og skulle egentlig ikke hjem. men jeg gikk hjem likevel, for jeg ville se i postkassen. da jeg endelig var kommet hjem, spurte jeg ham -har du hentet posten?. ja, det hadde han. jeg spurte om det var kommet. han visste ikke, men det var en tjukk konvolutt der. så jeg løp inn. der var den! med mariellskrift! jeg ble helt varm i hjertet, og åpnet. da besvimte jeg nesten. det var kjærlighet i magasinform. tusen, tusen takk for at du gjør en fredag så mye bedre. når er jeg klar for å ta tog til oslo på søndag. takket være deg <3

  • merkelig at jeg ikke har fått med meg denne utgivelsen, skrev særemne om erlend loe, men det begynner jo å bli en stund siden nå. han skriver så fantastisk bra! både naivt og supert på samme tid.

  • i går kom magasinet endelig (jeg har gledet meg som en unge siden jeg først hørte snakk om det), og jeg må si er jeg er helt overgidd! tusen, tusen takk mariell. jeg visste jo at det kom til å bli bra siden det var du som stod bak, men det overgikk virkelig forventningene mine. jeg vil bare lese det om og om igjen. åh. bare synd bildene mine fra engangskamera-prosjektet ikke ble med, hehe. men det er hverken din eller min feil, for jeg sendte det avgårde dagen etter at jeg fikk det og jeg vet jeg var i god tid. tror noen etter meg rotet litt.