drop dead gorgeous.

i går kveld såg eg og han der fine ein perfekt onsdagsfilm. drop dead gorgeous, fra 1999. med alle dei fine skuespelarane kirsten dunst, brittany murphy, amy adams(ho som spelar julie i julie and julia!), kirstie alley og denise richards. og filmen er fantastisk klein til ei kvar tid.

drop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeousdrop dead gorgeous

ein fiktiv dokumentar om den lokale skjønnhetskonkurransen og alt som følgjer med: eksplosjonar, attentat, mordforsøk og amputasjon. og alle karakterane er akkurat passe merkelige og sprø. for sånne som meg som elskar amerikanske dramamama high school-filmar, altså.


yesterday my boyfriend and i saw drop dead gorgeous with kirsten dunst, brittany murphy and kirstie alley. such a perfectly awkward movie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *