fint i går.

eg og han der fine bestemte at me skulle ha søttende mai fordi eg var sjuk da, så da åt me pølser til middag.

nice things.
medan han der fine var på møte gjekk eg på narvesen og kjøpte lykke i form av magasin. + v8 splash. elskar den.

nice things.
ute kjøpte eg óg mi første pasjonsfrukt som smakte fantastisk.

nice things.
når han der fine kom heim fekk eg verdens største yoghurtis. som søttende mai skal vera.

kva fint skjedde deg i går?


nice things that happened yesterday: my boyfriend and i decided to celebrate the national day yesterday since i was sick on the actual day, we ate sausages for dinner, i bought magazines and my favorite juice, ate my first passion fruit and got the biggest yoghurt ice cream from my boyfriend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • i går skrev jeg lenge og hørte på mushaboom av feist mange mange ganger, også laget jeg mislykket lasagne. men det går bra, for i dag laget jeg fantastisk god indisk mat med hjemmebakt naan og raita og chutney og spinat/tomatsalat! så nå er jeg stolt.

  • I går vakna eg opp, vel vitande om at det var tysdag, men eigentleg kjentes det ut som måndag, og alt var litt tyngre enn vanleg, før ein plutseleg såg at sola titta inn. dagen var av, og starta med vener til frukost, eg åt ikkje venene mine, men dei åt av maten min, og me smila&me lo, og tida flaug fra oss, men det gjorde ingenting, for me hadde ingenting å rekkje. så vart alt stress, og ingenting var presist, så alt var seint. eg gjekk rundt på sokkane på skitne gulv, og kokte gorumet til elleve menn, som var så takksame, som vart så glade, og som åt alt me laga til dei. trøyttleiken kom sigande, men det gjorde jo ingenting, for det var ingenting som ein skulle rekkja, ingenting me skulle nå.