eit lite filmtips.

eg brukar mange pengar på film kvar månad, bestiller nesten alt eg vil som eg syns ser fint ut. og av og til sjansar eg fordi det er fine skuespelarar med. og av og til berre får eg ei kribling i magen som seier “denne er nok fin”. og det var det som skjedde når eg bestilte paper heart:


alle bileta fra imdb.com

paper heart handlar om charlene som ikkje trur på kjærleik, så bestevennen hennar lagar ein film om ho der dei reiser rundt i amerika for å intervjua andre om kjærleik i håp om at ho skal endra meining. ho er bombastisksikker på at kjærleik er tull. så møter ho michael(og kven blir vel ikkje forelska i michael cera?) også blir det ganske komplisert. filmen er så søt og skjør så ein vil holda den inni håndflatene som ein sommarfugl. sjå den.

har de filmtips?


film tip: paper heart. michael cera. <3

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *