søndag.

sunday.
i går reiste eg saman med kjetil opp til sagene, og etter mykje forvirring fant me den lille kokosbollefabrikken. den er ti gongar så stor som den på grünerløkka, så det var fint.

sunday.
eg fekk ein kokosbolle, ein sjokoladefrosk og ein kaffe.

sunday.
janne & kjetil.

sunday.
janne har den finaste cardiganen som eg er misunnelig på.

sunday.sunday.
eg valgte å gå store omvegar heim og fant fantastiske små skattar som var som heilt andre byar. fint at oslo kan vera fint.

sunday.
så såg eg to filmar, laga kake og åt blomkål med ost.

i heile dag, søttende mai, har eg vore dårlig og kasta opp(og i natt sov eg på golvet på badet), så eg sit framleis i pysj og er så trist og sliten at eg ikkje veit kor eg skal gjera av meg. utanfor vindauget ser eg kubaparken og der er det hundrevis av menneske som et pølser og is. verste søttende mai nokon gong. eg håpar de har hatt finare dagar enn meg! gratulerar med dagen! suss.


my sunday was going to a café and getting volountarily lost in the city, then having cauliflower and cheese for dinner and watching to movies. today is norways national day and i have been throwing up since last night, what a way to spend it(i do feel very sorry for myself).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *