fjorten.


kjelde

han står med ryggen lent mot kjøleskapet, det er ein fest i åttende klasse og han er den raraste guten på trinnet, mørkt mørkt hår og latter ein høyrer fra etasjar over. eg hjelper han i excel berre for å få lena meg over han og lukta han bak øyret. han er full, han har eine auget igjen, eg er óg full, på billig kvitvin og eg veit at eg ikkje kjem til å hugsa det i morgon, eg går fram til han og seier du er så jævlig fin og han ler og ser i golvet og eg løftar hovudet hans med fire fingrar under haka, han ser på meg og skjønnar at eg meinar det, han smakar tuborg og lucky strike og eg må holda hånda over brystkassa for å hindra hjartet mitt i å stupa ut. han følger meg heim og me veit at på mandag er me tilbake der me starta, to rare fjortenåringar kanskje bedre kvar for seg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *