kirsebærkjærleik.

cherry blossom day.
i dag fekk eg dratt med meg janne i botanisk hage for å sjå om kirsebærtrea blomstrar(og eg sykla bysykkel for første gong og eg er kjempestolt for eg klarte nesten å tenka “eg er ein bil”). dei første trea me såg blomstra ikkje enda, så eg vart litt trist, men så gjekk me litt og pang!

cherry blossom day.
eit superhøgt nesten lilla tre heilt på nedsida av hagen. eg hylte når eg såg det.

cherry blossom day.cherry blossom day.cherry blossom day.cherry blossom day.
eg vil ha eit sånt som veks gjennom golvet på stova mi når eg får hus. tenk kor fantastisk.

cherry blossom day.
janne fekk ta bilder med eingangskamera.

cherry blossom day.
og eg tok to rullar med diana. det var så så så fint.

cherry blossom day.
eg vart glad i magen og tok med meg to små blomar som eg skal pressa og lima i ei bok.

cherry blossom day.
janne fulgte etter ein fugl.

cherry blossom day.
og kyssa ein mann. så spanderte eg is og me snakka om korleis hjerna fungerar og om frykt og fobiar. så spaserte me heim, no skal me eta tomatsuppe også er det fin-fest!

har de fine fredagar?


today i took janne with me to the botanical garden to see if the cherry trees were blossoming, and one was. i love love love it and want to have one grow through the floorboards when i get a house. we ate ice cream and talked about the human brain and fears. now i’m off to a party!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *