fredrik i botanisk hage.

for eit par månadar sidan fekk eg overta eit kamera som bestefaren til han der fine hadde hatt liggande heime i mange år fordi det satt ein film fast inni det og han turte ikkje ta sjansen på å få det ut. avtalen vart at om eg klarte å få filmen ut uten å øydelegga den, skulle eg få kameraet. og det gjorde eg.

ein søndag tok eg med meg fredrik til botanisk hage der me såg på planter og tok litt bilder, både for å testa kameraet men óg fordi eg er i ein prosess med å få fredrik til å vera meir bekvem framfor kameraet. sånn såg det uansett ut:

i took these with an old camera i got from my boyfriend’s grandfather. i needed to test the camera and fredrik and i decided it would be a perfect occasion to practise on his camera skills(we’re trying to make him not too nervous).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *