god natt / god morgon / bon voyage


eit pyttelite hei(fra tatoveringen óg) og hadet før eg og han der fine hoppar på eit tog og reiser av stad til stockholm. me skal fylla dagane med vintageshopping, afternoon tea, fine middagar, båthotell, purstagsgåver(til meg sjølv), museum og kjærleik. her i noreg kan de fortsetta med å bestilla magasin i fleng! (eg har sjølvsagt booka hotell med internett!)

oppdatering eingangkamerasituasjonen: send dei til meg! eg og han der fine rekna på det i går, og det blir ikkje tid til å senda dei vidare. folk har ikkje sendt videre så fort som dei burde og dermed blir det ikkje tid. dei som ikkje fekk vera med får vera med neste gong!hello and goodbye from me and my tattoo, we’re taking the train to stockholm this morning(it’s terribly early)!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *