current obsessions.


wildfox-bloggen. det er ein inspirasjonsmoteblogg. eg har veldig lenge vore heilt ute av moteverda, kan ikkje navnet på halvparten av modellane eller noko, men no er eg tilbake og puggar puggar puggar.


lina scheynius. snart opnar ho sin første soloutstilling i london, med nesten alle bilder fra begynnelsen og heilt til no. og den skal eg sjå, magisk.


ingefærøl, nærare bestemt old jamaica ginger beer. eg har lyst på den heile dagen kvar dag, berre så synd at den kostar tjue kroner boksen. den smakar skikkelig ingefær og med pyttesmå ingefærbitar oppi.


golden spyglass necklace. tenk at eg skulle følt meg ganske kul med spionsmykke.

kva er dine?


my current obsessions are: wildfox, lina scheynius, ginger ale and this golden spyglass necklace.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *