ting som gjer meg glad.

fransk film. i går kveld såg eg og han der fine city of lost children, og den gjorde meg heilt varm i hjartet(og i natt sov eg heile natta for første gong sidan kanskje første klasse på vgs). og gaultier har laga kostyma og ho som spelar hovudrolla er så fantastisk nydeleg og så ulykkelig forelska og eg elskar flinke borneskuespelarar.


kval og actionfilm-bloggen. eg har lest den lenge lenge og skjønnar ikkje kvifor eg ikkje har delt den før, så no gjer eg det. dei skriv så nydeleg fint om kjærleik og om sommaren og om paris og om å vera festivalfull og får til og med meg til å setta meir pris på dei små tinga. eg likar den så godt at eg skreiv “hei, eg veit det er merkelig men vil du bli vennen min?” til heidi(ho som skriv nynorsk og fotograferar så fint). så no har eg sendt postkort til paris og allting.

sikre vårteikn: eg har stein i skoa og ikkje snø. eg får sakte men sikkert tilbake lysten på å fotografera. det er fleire og fleire som drikk øl på parkteateret(ute!) kvar dag. eg kyssar meir og vil ha folk meir rundt meg og har lyst på øl og kvitvin og myser mot sola når eg går på skulen om morgonen. <3


o hara sin tumblr-konto. tusenvis av bilder, og alle er linka til kildene sine. eg får kanskje tre nye favorittar på flickr kvar dag gjennom denne bloggen.

jim parsons. om de ikkje likar eller har sett big bang theory så er det så innmari trist for eg elskar det. sheldon cooper får meg til å le så høgt at eg må bøyga hovudet bakover, tenk det. og min nye celebrity crush er nettopp jim parsons(som spelar sheldon). eg går alltid for dei høge merkelige nerdetypane.

kva gjer deg glad?


things that make me happy, french movies, spring being here, o’hara’s blog, jim parsons from the big bang theory.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *