tredje brev til han der fine.

gif maker
i dag stod eg opp tidlig og jobba som ein liten bever med magasinet. tok på meg min nye raude leppestift og når eg kom heim etter tre timar var den så rød fortsatt, tenk det. åh. perfekt. no syns eg du kan komma heim snart så me kan kyssa og sjå kor lenge den held.
tuesday
ute kjøpte eg potter på marita-putikken og potteplanter på mester grønn. dei som jobbar der er så himla himla søte og smiler. eg likar folk som smiler.
tuesday
den eine har små løkar men er grønn og kjedelig enda.
tuesday
men den skal bli sånn blå og fin kanskje midt i april når me drikk øl på eit teppe i parken.
tuesday
og ein lillarosa, herleg fint fint fint.
tuesday
og sjølvsagt ein pytteliten bukett óg. eg håpar den er frisk til du kjem så me kan ha den mellom oss på middagsbordet.
tuesday
så åt eg herlig fantastisk middag, pasta- og kyllingsalat.
tuesday
til dessert: te! (den lille tekanna kjøpte eg i riga så den har du ikkje sett enda, er den ikkje fin)
tuesday
og druer.
tuesday
etterpå ville eg laga noko så eg drog fram blomar og limpistol og laga ei fin hårspenne!
tuesday
sjå! eit rede i håret.
tuesday
så skreiv eg postkort og no ser eg csi. det er mykje knivar og sånn, så eg er nesten glad du ikkje er her. no er det berre tre netter igjen også reiser du aldri ifra meg meir for da klemmer eg foten din i døra.

hadde de andre fine tysdagar?

(det er mange som lurer på korleis eg kan gjera så mykje ingenting som eg gjer, og det er fordi me har skule maks tre dagar i veka, og eg er så lite motivert at eg sjelden står opp for å gå dit. det er kjipt og eg vil ikkje ha det sånn så imorgon tvingar eg meg sjølv til å gå. berre i tilfelle de lurte. liksom.)


my third letter to my boyfriend: today i am still amazed by my new lipstick, bought new flowers, ate pasta and chicken salad for dinner with tea afterwards, made a bird barette for my hair and wrote postcards for some nice people.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *