min pappa.

2512-149min pappa elskar little britain, u2, spotify, bøker, å samla på ting, min mamma. han har abonnement på sokkar og truser og han står opp tidlig kvar dag for å gå tur med hunden. min pappa sovnar alltid når han ser film så da ser han resten dagen etterpå. min pappa elskar å eksperimentera med mat og det går ofte bra og av og til ikkje. min pappa er lur og kan veldig mykje rart som ingen skjønnar kvifor han kan.

korleis er din pappa?


my father loves little britain, u2, books, collecting things and my mother. he gets socks and underwear in the mail and he knows things noone else knows.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • min pappa er presis og streng (han er militær). han følger alltid klokka, og kan gjerne hente meg kl. 19.47. Han elsker å terge meg med den dårlige humoren sin, og han er flink til å se at jeg har gått ned i vekt når jeg har det. Han er best, og veldig snill.

 • pappa elsker også little britain. han har sær humor og du må vite at han tuller. ellers står du bare og ikke skjønner hva han snakker om. nesten alltid. han sier han slanker seg, men gjør det egentlig ikke. han arbeider med psykisk og fysisk utviklingshemmede, og alle liker ham. men noen ganger er han veldig streng og sint og urettferdig, men det er sjelden. jeg er glad i ham og vet han er en bra mann.

 • min pappa er tattovert, med hestehale og tror han er barsk. Han er småbarnsfar, og liker Led Zeppelin. Sånn er pappa.

 • Min pappa køyrer buss, han har grått hår og skjegg, han har nesten gått konkurs mange gongar, men aldri heilt, og han er utruleg glad i alle rundt seg. Han sovnar alltid på fest, viss han ikkje dansar.

 • min pappa har vært kokk på en båt og reist rundt i hele verden, men når jeg ble født fikk han seg jobb på land. Han er verdens flinkeste til å lage mat, og han går på fjellet så ofte som mulig. Og så liker han Bruce Springsteen og u2 og Pink Floyd ogsånn. Beste pappaen.

 • Min pappa elsket rock og var med under ungdomsopptøyene i Oslo på slutten av 50-tallet. Han var kjent for å være morsom, likte tørr humor, ironi og practical jokes. Pappaen min var veldig diplomatisk, og var den som alltid ordnet opp når noen kranglet, var sure eller lei. Pappaen min ville ha skaffet meg alle stjernene på himmelen, om han bare kunne. Pappaen min ble bare 48 år. Jeg var 6, og visste altfor godt hva ordet “hjerteinfarkt” betydde.

 • min pappa trener på sykkel nesten hele tiden. han lager pizza til familien hver fredag, og han vet nesten alt om usa. min pappa eier et nettfirma der du kan trykke ditt eget design på kopper og t-skjorter og masse mer. jeg er glad i min pappa, og jeg vet at han er glad i meg og.

 • Min pappa er den snilleste mannen i verden. Synes jeg. Han jobber med noe som har med dataer og olje og gjøre, men jeg har aldri lært meg hva. Han liker å stå på ski og å gå på jakt, og han lager verdens beste viltmat. Han er fortsatt hoppende forelsket i mamma og susser henne så ofte som han kan. Meg og pappa kan sitte å snakke om framtiden min og alle stedene det hadde vært spennende å reise til i timesvis.

 • Min pappa er rektor, men ikke noe særlig streng allikevel. Han liker bedre å snakke om fakta enn om følelser, og er alltid interessert i å vite etternavnet til folk jeg snakker om, selv om han ikke kjenner dem. En gang da jeg var liten, barberte han av seg alt skjegget, men da begynte jeg å gråte, så han lot det vokse igjen. Han lager stort sett ikke middag, bortsett fra biffen på lørdager, eller hvis det skal grilles.

 • Pappa liker Tarantino, Italia, se på golf/spille golf, har dårlig humor (noe som forklarer hvorfor jeg har det), jobber i verdens fineste hus og elsker mammaen min.

 • Min pappa et is kvar dag, og sparar på isboksane i tilfelle han skal få bruk for dei. Min pappa skreiv meldingar til meg heile tida og var bekymra for meg før, men det har stoppa no sidan eg har flytta til ein annan by enn han. Det er nesten litt dumt. Min pappa er nervøs, trøytt, omgjengeleg og rotete. Tenk om han ikkje fantes, kven skulle eg då gå til?

 • Pappaen min er administrerende direktør og reiser ofte til Sverige og Tyskland for å gi møter. Når han ikke jobber liker han å spille golf, lese blader om biler og båter, trene og dra på fjellet for å gå på ski. I tillegg er han avhengig av finn.no og sitter ofte der og ser på båter, biler og motorsykler. Han er ikke flink til å gjøre husarbeid eller lage mat, han liker heller ikke å lese bøker. Men han hører på krim i bilen til og fra jobb og liker Eric Clapton og Bruce Springsteen. I tillegg er han morsom og litt streng.

 • Min pappa kan fly fly med mange mennesker i og han har vært i ca hele verden. Min pappa liker å ha lister over ting han skal huske og ting han skal gjøre, akkurat som meg. Han liker å jogge og å synge til Jim Reeves. Også snakker han med seg selv og kan bygge verandaer. Han er nok flinkest i verden til mange ting, pappaen min.

 • pappa’n min er altmuligmann. han ordner alt for alle og hjelper ALLTID til. han rydder 24/7, sånn med en gang han kommer hjem til han legger seg. han leser mange aviser og blad. jeg leser de når han er ferdig. han er snill og er sjelden sint. han liker musikk og det er jeg glad for, særlig bruce springsteen og bob dylan. og tom waits. det gjør jeg også.

 • jeg ser ikke på meg selv som noen bedre enn andre, hele poenget var at jeg for en gangs skyld skulle få si min mening etter at så mange har fått sagt sin til meg flere ganger. folk skal få spise hva de vil, og jeg blander meg aldri i det.

 • jeg kan ikke helt si jeg prøver å ta opp en stor sak, jeg skrev bare meningen min. og jeg skrev strengt tatt ikke at alle som spiser kjøtt er dumme, bare ‘litt dummere’, etterfulgt av at jeg er like glad i folk uansett hva de spiser, så den bør ikke tas så alvorlig. og det sår ingen plasser at “jeg er bedre enn alle dere”. man kan ikke vite hvordan et helt menneske er etter å ha lest et blogginnlegg.

 • Pappaen min er skaugmann. Om vinteren går han på ski og pilker, på sommeren fisker han, på høsten peller han molter, tyttebær og blåbær, og hele resten av året går han tur. Han liker å sitte i stua og lese avisa eller bare slappe av til en radiokanal på tven som heter Golden Oldies. Av og til roper han på meg for å spørre om jeg har hørt sangen og om jeg syns den er fin. Han leser aldri bøker, utenom “Himmelske pannekaker” av Bjørn Bergene, for barndomshistoriene i den minner om hans egen barndom. Han liker filmer, og jeg har lært at noe med Jack Nicholson i aldri slår feil. Men favoritten er “Hjerter i Atlantis”, som han har sett utallige ganger.

 • Min pappa er den som ikke snakker så mye. Han er stor og ser litt streng ut, men jeg kjenner ingen som har så mye omtanke for familien sin som han har. Han er veldig praktisk av seg, og for meg er han det tryggeste som finnes.

 • Min pappa står opp tidlig og kommer hjem sent, han begynner å snorke før han lukker igjen øynene, går på ski/sykler og han forteller alltid de samme vitsene.

 • Pappan min har grove hender og lager kunst av treverk. Han ler når jeg ler og er høy med mørkt hår. Da jeg var liten hadde han både sjegg og bart, ikke nå lengre. Han leser Erlend Loe og syns traktorer er skikkelig kult. Han kan bruke to timer på clas ohlson og kun komme ut med nye skruer han har nøye valgt ut. Pappan min liker å lukte på trærne og er ikke spesiellt glad i dyr, men han er glad i meg. Og jeg er så inmari inmari glad i han.

 • Min pappa er litt lav og har potetnese, akkurat som meg. Han liker fin musikk som Dire Straits, Leonard Cohen, Queen og egentlig alt mulig. Han spiller både gitar og piano. Han har skikkelig tørr pappahumor. På julaften er det han som lager mat, og han lager den beste kålerabistappa i verden. Pappaen min er ganske så kreativ og kommer alltid med smarte løsninger og har hjelpt og hjelper meg til å tenke litt utenfor boksen.

 • Min pappa er ein ekspert på kjøkkenet, Creedence fan – noko som eg digga!, er veldig morsom, kjempe god i matte, veldig glad i sjokolade og marsipan, han kan utruligt mykje vetigt, veldig smart, har ei ganske fin sangstemme, faktisk.

 • Min pappa er er verdens mest omtenksame, han merkar med ein gong noko plagar meg, sjølv om eg gjer mitt aller beste for å skjule det. Han er verdens mest morosame person (det tykkjer alle andre og), men ofte latar eg som om eg ikkje synnes han er så morsom(eg ler inn i meg). Pappa er barnsleg sjølv om han er 50 år, har alltid vore med meg ut å leika då eg var lita. Han spelar playstation, og er ikkje redd for å dumme seg ut, han les pondus og spelar kabal på dataen. Han er gavmild, og likar ofte å skjemme meg vekk heilt passeleg mykje, og han kallar meg prinsessa. Eg bur longt i frå han no, og han sender koselege meldingar, med smilefjes.

 • Pappa er veldig travel og reiser mye.. Men når han er hjemme lar han meg bestemme hva han skal ha på seg, og lager taco. Han liker å se på Seinfeld og kjøper alltid ostepop.!

 • Min pappa er verdens beste! Neste uke kommer han på besøk og da skal vi på naturhistorisk museum. Pappa elsker illustrert vitenskap, leksikon, Dylan og Cohen og Springsteen og Waits og de gutta der, og selvfølgelig mamma (og meg og lillesøster). Han står opp en time før han egentlig må, bare for å gå tur med hunden og lese avisa:) Også kjører han motorsykkel!

 • Åh så himla fint! :) Min pappa är den bästa i världen, som säger roliga saker, promenerar i ur och skur till jobbet, fast den här vintern har han cyklat, har sjukt bra musiksmak precis som min, ställer alltid upp, är rolig, fin klädsmak, bjuder på sig själv, äsch min pappa är bäst helt enkelt!

 • Pappaen min er veldig snill, også liker han Beatles, akkurat som meg, og han spiller horn og piano og gitar og er egentlig utdannet musiker og så ble han lærer, men fant ut at han ville fange tyver istedet så nå er han politimann. Pappa kjøper alltid blomster til mamma, og lager verdens beste potetmos og liker best å ha håret ganske så kortklipt, seks millimeter er fint.

 • Min pappa samler på t-skjorter, togturer, lysbilder og mil. Han har snart tohundreogfemti t-skjorter, alle forskjellige. Elevene der han underviser pleier å holde oversikt ved å nøye loggføre farge og motiv. Pappa kjører tog over hele verden, og smalspor er spesielt fint. Han tar også bilder av togene, lysbilder, selv om det er en type fotografi som er i ferd med å dø ut. Og så var det milene. Pappa går på ski hver dag hele vinteren, fra de første fnuggene har truffet jorda, til det siste slapset har smeltet. Helt siden 1975 har han sirlig skrevet om turene i små glosebøker, sted, føre og antall kilometer. Siden 1975 har min pappa gått en og en halv gang rundt ekvator. Hvert år går han Norge på langs tre ganger (metaforisk sett, selvsagt). Min pappa er spesiell. Og jeg håper det er arvelig.

 • Pappa er veldig følelsesdrevet. Han kan få tårer i øynene av noe trist på nyhetene, eller en romantisk film. Eller bli lett stresset, irritert eller sint. Eller veldig glad og gira. Han elsker å prate, og som regel må jeg late som jeg skal noe så jeg kan få legge på når vi snakker i telefonen, for han prater i timesvis. Han er både sterk og svak. Jeg beundrer ham for å tilslutt ha kommet seg helskinnet gjennom uheldige ulykker, skader, flere sykehusopphold og en tøff skilsmisse. Han er en samler, og samler på alt mellom himmel og jord, fordi det er så fiint eller så veeeldig verdifullt, han er overlykkelig hvis han har gjort et “kupp” på et bruktmarked. Pappa er litt annerledes og kan være ekstremt irriterende og slitsom, men jeg er glad i ham uansett, for han er jo pappa’n min.

 • pappaen min tror at han fortsatt kan bestemme når jeg skal legge meg, selv om jeg er tjue år og flytta hjemmefra for et og et halvt år siden til en annen by. “nå må du legge deg, ida, husk du skal på skolen i morgen” sier han over telefonen da. jeg sier meg enig, fordi jeg liker å la han få tro at han fortsatt kan bestemme litt.

 • min pappa ler seg skakk av Pondus og sauen Shaun. Han er geitebonde og snekkar og har vore like lenge gift med min mamma som eg har levd(dei gifta seg då eg var inne i magen). Og han hugasar hendelsar etter kva vm eller em i fotball det var det året det hende. Min pappa har den beste brystkassa som ein liten ein kan sovne på, for det gjor alltid eg då eg var lita.

 • Min pappa elsket biler.Bare ved første blikk kunne han si hvilken modell det var.Min pappa kunne lage papirfly som kunne fly en evighet. Pappa var en tankefull mann som alltid viste hva han skulle svare. …han svarte at han ville være i brylluppet mitt ,men jeg kom ikke til å se han,bare føle det. Pappaen min er borte,jeg husker ikke så masse. Annet at han kalte meg en engel før han tok sitt siste åndedrag.

 • pappaen min er alltid i godt humør, bortsett fra når han har vondt i hodet sitt. han er bilmekaniker, og han kan lese den samme biltema- og jula-katalogen om igjen og om igjen. han er 40 år, og har vært sammen med mamma i over 20 år. pappa elsker sauen shaun og har sesong én på dvd. han liker masse av den samme musikken og de samme tv-seriene som meg.

 • min pappa liker krimbøker og detektimen på nrk. der også favoritten nytt på nytt går. pappa elsker å spøke og le og er en skikkelig klovn, og han er den eneste jeg kan være skikkelig klovn med. han har alltid jobbet i posten, på en eller annen måte. pappa elsker pink floyd og har heldigvis smittet meg med det. han er også SV’er og det er flaks for det er jeg også. pappa er ungkar og kjempeflink å lage mat. når jeg var liten lagde han de fineste, kreativeste kakene. han har pinnkort hår og briller og jeg kan skrive så masse at vi alle kommer til å bli svimmel.

 • Min pappa blir jeg aldri helt klok på. En gang haika han ned fra Nordland til Afrika, og bodde på et groskittent pensjonat i Marokko. Han lærer meg hele tida nye ting, og kan veldig mye om politikk, Marx, historie, forskjellige språk og geografi. Da mora til storesøstera mi, som han var med før han var med mora mi, traff pappa, tenkte hun at han var den vakreste mannen hun hadde sett. Han er verdens flinkeste å trøste hvis jeg er lei meg. Når han er med barnebarnet sitt, ungen til storesøstera mi, er han verdens stolteste morfar. Han jobber mye for rettferdighet i samfunnet, og jeg er alltid stolt når han skriver leserbrev i avisa.

 • Min pappa er best i verden. Han tuller hele tiden og er alltid snill mot alle. Pappa elsker fotball, fisking, trær, bruce springsteen, peanøtter og familien sin. Pappa har så fin humor, og er like barnslig som meg. Han hjelper meg alltid med matteleksene selv om jeg skriker i fortvilelse, og han gir meg små sjokoladebiter som belønning når jeg har klart et stykke. Pappa er så flink med familien og setter alltid oss først. Han er den eneste jeg kan se actionfilmer med til sent på natt, og han er den eneste som liker like dårlige actionfilmer som meg. Min pappa er best i verden <3