hjartevår.i dag letna hjartet mitt endelig. kanskje var det fordi eg drømte så mykje rart og fint i natt eller kanskej fordi den beste venninna i heile vera kom tilbake fra island og låg på sofaen med sin kjære eller kasnkje fordi han der fine har begynt å spela piano-piano igjen og har skrive nydelig musikk i dag eller kanskje fordi eg har ny lausbart eller kanskje fordi det kjem fine folk på pusøk. eg veit ikkje. men i dag fekk eg vår i hjartet og yr.no seier det óg. om ein berre held ut eit par veker til. kva skal de gjera den første dagen med vår? eg skal drikka øl i ein park uansett om det ikkje er lurt.


i’m finally starting to look forward to spring instead of hating winter so much. all images are linked to their sources.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *