to fine på ein søndag.


ein. i dag møtte eg fine herlige søte marte! me har vore i studio og på fantastisk dårlig café på oslo s(fordi alt anna i oslo er stengt på søndagar, kva skjer med det?).


to. etterpå tok eg trikken til birkelunden og eg og han der fine smatt inn på den lille kokosbollefabrikken før me sprang over vegen og på kino. me såg den nye disney-filmen og herre herre herregud kor fantastisk den er. den er som disney da me var små(apropos: heilt fantastisk å gå på kino der det er mange ungar. det skjedde så mykje søtt og fint i kinosalen i løpet av filmen at eg smelta). og den fekk meg til å felle eit par tårer og det er jo fint. sjå trailer her. me såg den på norsk og den var nok faktisk enda finare, når nora noor hadde stemma til prinsessa. hjarte.

kva er dine to fine i dag?


today i’ve met marte for the first time, we had a shoot in the studio and went to a café, and then my boyfriend and i saw the new disney movie princess and the frog.

Klikk her for å bli med på konkurransen du også!

var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : “http://www.”);
document.write(unescape(“%3Cscript src='” + gaJsHost + “google-analytics.com/ga.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

try {
var pageTracker = _gat._getTracker(“UA-12278843-14”);
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *