ting som skjer medan ein søv.

 (
eit lite innblikk i korleis settet vårt såg ut i går. me hadde tre heliumsballongar, men fredrik mista ein på vegen heim. lo meg ihjel.)

dei to siste dagane har vore sinnsjukt travle og i natt var eg så sliten at eg trudde eg kom til å gå ifra kvarandre. når adrenalinkicket hadde gitt seg, sjølvsagt. i dag skulle eg henga bilder på veggen på skulen og ha gjennomgang der eg skulle kjempa med nebb og klør for å forsvara kvifor eg hadde gjort som eg hadde gjort. sånt som ein både gruar seg og gler seg til, de veit. men eg våkna med migrene og halve ansiktet mitt er dobbelt så stort som resten på grunn av ei tann. så eg våkna ikkje før no, klokka fire, og da har det skjedd to store ting heilt medan eg sov:

♥ eg har vore på tv. eg og hedvig gjekk gjennom karl johan i går for å kjøpa helium-ballongar på standard og vart stoppa av god morgon, norge (me skreik “neineineineinei først”, men det var ikkje hjelp i). eg er meir enn middels glad for at eg slapp å sjå det sjølv.

♥ eg er plutselig på topplista? ojda. på grunn av all linkingen fra finaste elise, og det går nok over om ei veke, men det er ganske gøy likevel. (fotograferinga gjekk forresten kjempefint, og eg er ganske stolt av bildene. eit av dei kjem eg faktisk til å henga opp på veggen. de får sjå dei etter elise har lagt dei ut sjølv)

kva har skjedd i livet ditt medan du har sove i det siste?


today, while i have been sleeping, this has happened in my life: i have been on television and publicly admitted my fear of bicycles, and i have joined my blog portal’s top list(which i’m sure will pass in a few days).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Gratulerer med topplisteplass. Er det en om virkelig fortjener det så er det deg. Endelig en annerledes blogg, som ikke kun handler om det overfladiske og materialistiske. Gleder meg utrolig masse til å se bildene, jeg tror de ble fantatiske flotte!

  • medan eg sov sto folk opp i verda, og når eg vakna var det utruleg å tenkje på det alltid er nokon som er vaken og jobbar, et, går, elskar og saknar. at liksom alt held fram med å skje, sjølv om eg er borte, og ingenting skjer med meg, så skjer alt, heile tida. skikkeleg banalt, kanskje, men fascinerande.

  • Vittig! Jeg sover på stua om dagen (pga. vannlekkasje, men det er ikke så kjipt, for de jeg bor med har laget en gigantisk dynetrekkteppehytte til meg – du vet, sånne man ikke fikk ha lengre enn til dagsrevyen, evt. til de datt ned av seg selv), og i natt datt kuppelen på kjøkkenlampa ned (det er i samme rom), og jeg våkna ikke av det! Noen ganger er det deilig å ha et godt sovehjerte.

  • ps: jeg savner en liten forsideknapp. sånn at når jeg har åpnet og lest et innlegg fra bloglovin, så kan jeg trykke på forsideknappen og se om du har skrevet noe annet fint også. er det lov å ønske seg det?

  • ! jeg gikk inn på blogg.no og endeligendelig så jeg din blogg, deg! på topplista! og jeg synes det var så fint, fordi kanskje enda flere folk kan få øyenene opp for denne lille bloggen som er et slik lyspunkt, som gjør at når jeg bare vil legge meg ned på badegulvet og gråte, husker jeg at det finnes klemmer og fine folk og makroner og badeender og en hel del grunner til å smile, og skrive små post-it lapper med fine ord på. takk for at du er du! og håper migrenen gir seg snart, og at tennene dine blir snille igjen.

  • Eg er ein ganske ny lesar her inne, og vil seie at eg blir så glad av å lese bloggen din! Eg trur alle treng å settje meir pris på kvardagslukka, og ikkje måle seg sjølv etter kva ein eig og kva ein har på seg. Ha ein koseleg kveld =)

  • I natt drømte jeg om deg og J. Du hadde laget en kortfilm, og den var så fin at jeg hadde lyst til å donere et videokamera til deg da jeg våknet, men så kom jeg på at jeg ikke har penger til det. Jeg husker bare små glimt akkurat nå, men det var fine glimt, bortsett fra da han fikk en knapp eller noe i panna og ble sint på deg av en eller annen grunn, og jeg ble nervøs, men så klemte dere, og så gikk alt fint, og filmen var kjempefin og vant antageligvis noen priser. (: