makronar og pink lemonade.

hats and pistacchios
klokka eitt møtte eg og han der fine sara som hadde fint kort krøllehår(eg klipte det før i veka i ei slags vintåke og var nervøs men ho var fin fin fin!) me tok trikken til sebastien bruno for å kjøpa makronar.
hats and pistacchios
så til standard festmagasin.
hats and pistacchios
me prøvde hattar og eg kjøpte ei maske.
hats and pistacchios
sara kjøpte ingenting. tulla.
hats and pistacchios
me kom heim og hadde piknik på golvet. laurdagssnopet til sara: to sitronmakronar. eg hadde ein som verken ho som jobba der i dag eller eg visste kva var, men den var sååå god. og ein med kaffe og sjokolade. og ein hasselnøttpralin. fantastisk. om eg hadde gått med tskjorter skulle eg fått ei der det står “i <3 sebastien bruno”.
hats and pistacchios
han der fine kjøpte pistasjnøtter som var åh. så. gode.
hats and pistacchios
ein blir glad av god sjokolade.
hats and pistacchios
men sara hadde meir!
hats and pistacchios
fine var dei óg, men eg er ikkje så glad i surt altså.
hats and pistacchios
pink lemonade derimot. dét hadde eg virkelig sakna.
hats and pistacchios
etter me hadde piknikka ferdig reiste sara og ringte og sa “ta bilde av meg i parken ut vindauget” så det gjorde eg. ser de ho? det var ein halv laurdag og tenk at klokka berre er seks!

har de fine laurdagar?


my saturday: sara, macarons, pink lemonade and pink heart balloons!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *