how i live now

på hytta forrige helg las eg ei bok perm-til-perm. grunnen til at eg las den var fordi ein anmelder hadde sagt “the best children’s book for adult since the mysterious incident of the dog in the night-time” fordi den er ein av mine favorittbøker og fordi mark haddon(forfattaren av den boka) elska denne. how i live now av meg rosoff. den handlar om elizabeth, eller daisy, som blir sendt til england til ei tante og søskenbarn ho aldri har møtt før for å vera der over sommarferien.
how i live now
edmond, som er fjorten, køyrer til flyplassen for å henta ho når ho kjem fra amerika.
how i live now
ho bur hjå aunt penn saman med piper, edmond, isaac og osbert og alle ungane har spesielle evner. som å lesa tankar eller å lega dyr. dei er supermann-ungar og klarar seg heilt fint sjølv.
how i live now
aunt penn er søstra til mamman til daisy, men mamman døde i barsel.
how i live now
også kjem kjærleiken inn i bildet, da. eg er absolutt ein av dei som blir litt frika ut når eg les om søskenbarn som giftar seg og får barn ogsåvidare(utan noko spesiell grunn, eg berre klarar ikkje å forestilla meg å skulle gifta meg med ein fetter), men når det skjer i denne boka var eg så enig. fordi det var så fint og traff på ein plass eg ikkje hadde kjent etter før, under og bak det fjerde ribbeinet til høgre. eksplosjonar, der.
how i live nowhow i live now
dette måtte eg lesa minst ti gonger og eg måtte få han der fine til å lesa det høgt.
how i live now
<3
how i live now
og boka handlar om kjærleik i kanskje ein halvtime og eg vart heilt varm i magen. så kom vendepunktet som eg aldri har med når eg skriv om bøker fordi eg vil at de skal lese denne boka sjølv. men den er vond og fin og den endar på ein fin måte. som bøker skal, om dei veit å oppføra seg. om du har lest sylvia plath minnar boka til tider litt om skrivestilen hennar. fint. (om du vil kjøpa den er den billigast her.)how i live now by meg rosoff is a beautiful book about love and about family.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *