B!

barack obama

av og til føler eg at obama er den einaste som forstår meg her i verda. og om eg er lei meg så googlar eg berre obama laughing og da går det bra igjen. eg var kanskje ein av ti nordmenn som meinte han fortjente fredsprisen fra start til slutt(altså ein av dei ti som faktisk har lest alfred nobel sitt testamente, haha).

brevvenner

før hadde eg tusen brevvenner, og skreiv brev heile tida og kvar einaste dag. så kom hjartepost og eg måtte konsentrera meg om andre sin post istaden(eg gler meg sånn til de får sjå, eg er så fornøgd med hjartepost denne gangen). no har eg berre éin brevvenn, og ho er kanskje den finaste brevvennen ein kan ha, tykkjer eg. no lagar eg ein pakke der ho får til dømes brunost!

bakerella

bakerella er som ei anna verd for meg. om ein er trist eller lei av kvardagen kan ein berre gå dit. og der kan ein sitta i timesvis og sjå på kaker. topp ti-blogglista mi, altså.

bibliotek

altså, eg elskar bibliotek og har gjort det sidan eg var liten, men da var det pappa som leverte tilbake bøkene. eg er ikkje så flink på sånt, så eg endar til slutt med å eiga bøkene eg i utgangspunktet lånte. det er irrasjonelt, men det er sånn eg fungerar. lurare for meg å kjøpa bøker. så kan eg sitta på golv på bibliotek å lesa dei, kanskje.

blomar
raudt
eg fant ut på eit tidspunkt at det gjorde det mykje lysare å ha blomar heime. og det kan ein jo óg når dei kostar førti kroner og held i kanskje to veker. nellikar, altså. på topp fem-lista over blomar.

big fish

fantastisk tim burton-film. åh, det er ei heilt fantastisk verd. og kjærleik så ein blir varm i magen.

bær
a taste of july
om eg kunne eta berre smoothies all day every day så hadde eg gjort det. for bær er det beste eg veit. bedre enn sjokolade og bedre enn pesto og bedre enn spaghetti og bedre enn sølvløk.

berlin

berlin var ein fin by og snart kjem det ein pytteliten berlin-guide fra meg til deg. eg vil tilbake dit snart, og da skal eg gå hol i skoa mine istaden for å ha migrene. fin plan, tommel opp.

bowlerhatt

skulle ønska hovudet mitt ikkje var så innmari stort, så eg kunne gå med hatt. (bilete frå brothers bloom, fantastisk film)

ben&jerry’s

beste is. utenom i italia om sommaren. men å. ben. <3 jerry. <3

kva er dine b-ar?


my b’s are barack obama, berries, ben&jerry’s, bowler hats, berlin, big fish and bakerella!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *