vinonsdag.


i går, onsdag, kom julie og fredrik til min ringe bolig. me åt den nye melkesjokoladen med kvikklunsj og diamantar og den var god.

og litt tortilla med kylling óg, da.

fyi: julie har verdens minste magesekk.

etter middag og vin og øl og cider vart det støvsugersang- og dans.


herlege folk. skulle ønska dei budde i skapet her så eg kunne plukka dei fram om eg var trøtt. (det er ingen bilder av meg her fordi eg såg trøtt og fæl ut på alle bildene, eg har ikkje sove på kanskje ei veke men i natt: tolv timar. hjarte hjarte hjarte. i dag har eg fri og det er så deilig at eg ikkje finn ord.) og no forvrir eg heile veka mi heilt fram til de er villige til å akseptera noko anna enn de er vant til. om eg vil at det skal vera onsdag i går så var det det.

ps: no har eg lagt ut den nye adressa mi på forsida på bloggen så de kan senda løyndommar dit. og gjer det!


yesterday was julie and fredrik and wining and dining and singing and dancing. (and sleeping)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *