A.

for ca eit år sidan starta eg eit prosjekt som heitte bokstavtorsdag, der eg kvar veke skreiv kva dei ulike bokstavane i alfabetet representerte for meg. hundrevis av bloggar har seinare kopiert konseptet, og eg har levd mykje sidan, så difor gjer eg det igjen heilt på nytt. me startar litt forsiktig, altså. mine a-ar står for:

analog fotografi

for nokre månadar sidan betydde analog fotografi noko nostalgisk og fint som dei som var flinke eller spesielle gjorde. no er det lukta av framkaller og følelsen av å stå i eit bekmørkt rom og kjenna at alle dei andre sansane mine eksisterar og registrerar mørket rundt meg. og kriblingen i magen når ein ser bildet som dukkar opp på eit ark ut av nesten ingenting kan ikkje samanliknast med noko.

amsterdam
amsterdam
i februar i fjor reiste eg med fire fantastiske til denne byen som eg vart så forelska i. for folk er så glade, og ein kan sjå ut akkurat som ein vil utan at nokon bryr seg og gatemusikantane spelar faktisk fint og det er søte bartenderar.

angelina jolie

(foto: brad pitt) fordi finst det nokon person i verda som er vakrare og flinkare og godare? neh.

autisme


heilt sidan eg var fjorten har eg vore så intenst fascinert av fenomenet autisme, og sluker alt av dokumentarar og bøker og filmar om emnet. berre fordi det er så fantastisk at det finst folk i verda som har hjerner som fungerar annleis enn meg.

alice i eventyrland


min favorittsaga. skulle ønska det fantes ei sånn verd. og herregud som eg gler meg til filmen.

amélie poulain

fordi ho fortsetter å inspirera meg til å setta pris på det når ei klinkekule rullar forbi mens eg sliter meg opp ein bakke.

kva står dine a-ar for?


letter thursday is back from the grave, and these are my a’s: analogue photography, amsterdam, angelina jolie, autism, alice in wonderland and amelie poulain.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *