mu.


kjelde

i dag er eg sjuk som ei potte og har på meg blåbærprikka genser og er heilt matt i ansiktet og eg fniser av nakne kjærestar som ikkje har byrja på universitetet enda og spradar rundt i leiligheten og stjeler nys(eg gøymer meg på badet når eg må nysa for ellers tar han den. altså, det er sant!). og eg skulle ønska nokon ville komma hit og bake cupcakes til meg, altså ikkje muffins men ordentlige cupcakes med masse frosting som smakar mint og eg skulle eta dei liggande og få glasur i heile ansiktet. eg vil skriva små historiar i den nye moleskine-boka(ja, for eg kjøpte den med éi bok for kvar månad og eg elskar den) mi med ny penn med tynn spiss. kva skriv ein historiar om når ein er sjuk? kva vil de høyra historiar om? og kva gjer de når de er sjuke og vil bli friske igjen? for egentlig ser eg jo berre på tv.


today i am sick with the flu and i want to write stories but i have no idea what to write them about?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *