fint.

på u-bahn ein dag fekk eg auge på ein liten gut, kanskje seks eller sju, og i hendene hadde han to store klumpar snø. det var snø i heile berlin, men han hadde den med seg som om det var det viktigaste i heile verda.

i dag skal eg heim og har ein kjæreste heime som så inderleg saknar meg at han ikkje veit kva han skal gjera.

i natt fekk hedvig dansa salsa.

enn du?


on the underground in berlin i saw a little boy with snow in his hands, with snow covering berlin he carried the snow with him everywhere.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I dag så jeg en liten hvit hund som hadde gjemt seg i snøen. Da eieren ropte på den hoppet den opp og logret villt med halen og danset bortover til eieren. Jeg smeltet.

  • Idag når jeg gikk på skøyter, på et vann (sjeldenhet i Stavanger, sier jeg bare. Det blir nesten aldri kaldere en 0 grader her, og nå er det 12 MINUS) så jeg to unger som rant på akebrett. På isen. Og de hadde luer som hadde bamseansikt på seg og det var utrolig søtt.

  • i dag i gymtimen då vi leika ein leik der vi skulle sitje i par rygg mot rygg på golvet, såg eg ein gut som (nesten) ubemerka strakk handa si bakover og strauk jenta han lena ryggen til på handa. Han er av den beskjedne typen, og det var berre så fint å sjå! <3

  • i dag har jeg sett på akvariet mitt i omtrent en time, bare fordi det er så fint å se fiskene svømme rundt. jeg er sikker på at hadde jeg tid, ville jeg vært der hele dagen. det skulle vært satt av tid til akvarietitting hver dag, for alle, synes jeg.

  • i dag har jeg hatt en vidunderlig kveld med venninene mine, som altså er så fine at jeg tror jeg snart sprekker<3 og i morgen kommer den kjempefine kjæresten min hjem fra en to uker lang ferie fra østerike. jeg er så nervøs at jeg ikke får sove.