filmar eg må sjå i desember.

desember er desidert den månaden eg ser mest film, og gjerne ser eg mange for dagen og ser ikkje noko gale i det akkurat, nehehei. her er nokre eg berre må må sjå for at det skal bli skikkelig snø i magen før jul:

alene hjemme

alt startar tidlig i desember med den tredje alene hjemme-filmen. dei to andre ser eg helst sammenhengande nærare jul. eg berre elskar alle filmar der ungane heilt klart slår dei vaksne ned i støvlane, og dei er mine beste julefilmar.

love actually

finaste filmen om kjærleik og om jul fordi den ikkje er klisjé. den er berre fin og søt og morsom heile gjennom, og den handlar om så masse samtidig, så den er fin for alle. og keira knightley altså.

edward scissorhands

johnny depp + tim burton = <3. dette er ein av mine favorittfimar, og eg ser den fleire gongar i løpet av desember.

nanny mcphee

elskar elskar denne filmen. emma thompson er fantastisk, og det er barneskuespelarane i denne filmen óg. om de ikkje har sett den bør de absolutt det!

ekstrasnacks: boondock saints.

boondock saints er ikkje ein julefilm, men det er min favorittfilm over alle andre filmar i heile verden, og eg kan sjå den fleire gongar om dagen når eg har tid. når har eg tid? i jula. den er så lite typisk meg, men eg berre elskar den fullstendig.

kva er dine favorittfilmar å sjå i jula?


these are my favorite movies at christmas time!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *