nye skattar.

dette er min nye gamle hatt. den tilhøyrte han der fine si bestemor. eg har aldri møtt ho, men føler at eg blir meir og meir kjent med ho ettersom eg overtar meir og meir av kleda hennar. fint, tykkjer eg.

i tillegg har eg fått låna kameraet til bestefaren til han der fine. han brukte det sist i 1983 i israel, men filmen satt seg fast. eg fekk filmen ut og no skal den framkallast. tenk! den har det finaste vindauget.


fint!

har de nye skattar? i dag bakar eg og andre fine søndagsadventsaktivitetar. kva gjer de?


this is my new hat, it used to belong to my boyfriend’s grandmother. she passed away before i met him but i feel closer to her by wearing her clothes. i also have a new camera which belongs to his grandfather, inside it was a film from 1983. with pictures on it!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *