iskrem.

den siste veka har eg hatt ein sånn nervøs-klump i magen som kan ha to årsakar til vanlig: ein. ting som skal skje på skulen eller i prestasjonsretta miljø som eg gruar meg til. to. ebay-auksjonar. så natt til i går satt eg oppe til ti på halv fem for å kjempa med nebb og klør, og jammen vant eg. det er ei førjulsgåve frå han der fine til meg(og litt til han óg). så no er denne herlege saken på veg heim til meg


foto: gabbi räv

no har eg berre litt antydningar til sommarfuglar i magen av å tenka på at denne snart kjem dunkande ned i postkassa og å, som eg gler meg. takk, finaste fine. har de fått eller gitt fine førjulsgåver?i won this in a heated ebay auction a few nights ago, and i just cannot wait for it to come.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *