fredags-dag-fin

untitled1
i dag venta eg timesvis på skulen for å få semesterkarakteren og det gikk jo fint, så da var eg ein glad kanin. eg pynta meg med finkjole og kjæreste sin acne-cardigan for å sveise meg ut i kalde, glatte oslo.
041230
for eg skulle jo nemlig møta christine! finaste christine som eg saknar alltid alltid. me gjekk til bibliotekbaren på hotel bristol. ho fekk kaffe.
041229
og eg fekk kakao. hotel bristol er kjent for å ha den beste kakaoen i oslo by, berre så de veit.
041231
og den kjem i ei kanne og koppar med gull på.
041232
så glad var eg for at christine hadde tatt med seg ein mørk sjokolademint til meg. min favoritt! for ho hadde jo vore i freialand, som alle barnehagar og folkehøgskular gjer. knis. me gjekk omtrent når pianoet bak meg fekk ein mann som spelte kjempehøgt og me måtte skrika for å snakka om ting som ein ikkje skrik om egentlig. no har eg rydda og vaska og det vart jammen fint og eg skal ha ein vidunderlig fredagskveld, eg og han der fine. og i morgon skal eg sova til sola går ned, nesten.

har de fine fredagar?

translation
it has been a very wonderful friday with dresses and best friends and cocoa and chocolate!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *