milkiemilkieshake

i går følte eg at verda var imot meg berre fordi eg kjeda meg så innmari. det er det verste for meg, å kjeda meg, for da vil eg heller berre sova eller skrika inn i ei pute så høgt eg kan. han der fine prøvde å dempa det ved å kjøpa is og laga milkshake. medan dette foregjekk, lakka eg neglene mine i hjarte.
011219

upload pictures
og kanskje litt sminke på toppen(eg går med kvit eyeliner no fordi det får augene til å sjå større ut, kven skulle trudd.)
011222
mmmmilkshake.
011223
gladmariell.
011224
og mi nye favorittfrukt: pomelo! pomelo pomelo jeg tror jeg elsker deg.

kva likar de best i milkshake? eg har minner fra barndommen om pistasje med sjokoladebitar, men alltid(alltid!) når eg laga det klarte eg å velta bollen så det var milkshake overalt. kanskje eit litt forvridd minne, men det er i alle fall sånn eg hugsar det, at eg tenkte “jaja, eg skal lage pistasjmilkshake, men eg veit at den kjem til å velta.”

translation
yesterday was a dreadfully boring day, so my boyfriend tried to fix it with milkshake and pomelo while i painted my nails with pink hearts.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *