ønsketenking.

innimellom får eg ei intens lyst til å sjå inn i alle faste lesarar av denne bloggen sine hovud(av og til er det ein onsdag og den onsdagen er i dag). for de er jo så himla forskjellige, på alle mulige måtar og det fascinerar meg veldig. og difor vil eg at de skal fortelja meg no kva de absolutt likar best når eg bloggar om og kva de likar minst(kan godt gjera det anonymt). noko anna eg vil er at om de vil at eg skal skriva om noko spesielt eller har fine idéar får de gjerne skriva dei til meg enten her eller på mail, eg er veldig åpen for innspel og inspirasjon. suss!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg liker best når du blogger om filmer og ting som gjør deg glad, og bilder du har tatt selv. Egentlig alt du blogger om! Noe negativt kommer jeg ikke på.

 • Eg syns du e flink å skrive om kvardagen og at du klare å gjer den spesielle. Du e flink å legge merke til ting og sette pris på ting som kanskje mange overser. Eg lika også å lese om ting som gjer deg gla.

 • Liker godt bloggen din slik den er, jeg. Nå er jeg en ihuga matentusiast, så matoppskrifter liker jeg. Og bøker, smykker, kjoler – ja, sånne typiske jenteting muligens… :-)

 • Eg blir bare så utruleg glad av å lese bloggen din. Du har fine tankar, fine bilete, fine ord. Og du er så flink å uttrykkje deg på ein måte som får ein til å tenkje. Og kjem ikkje på ein einaste negativ ting med bloggen din. Drømmer seg rett og slett vekk for ei lita stond.

 • jeg elsker når du viser fram fine bilder du har tatt selv, hverdager og spotifyspillelister. Og du, kan ikke du vise meg leiligheten din?

 • Jeg liker veldig godt at du legger ut bilder, egentlig av hva som helst, og skriver fine ting om dem. Og det liker jeg enten det handler om hverdagen din, ting du liker eller hva som helst. Generelt liker jeg nok også postene med bilder best, de uten blir liksom litt nakne, selv om ordene som står der jo er vakre, de også :)

 • bloggen din er fantastisk, mariell! jeg vet ikke hva jeg liker best, men jeg er veldig glad i tips. ordet nagativ er et fyord i denne bloggen :P

 • jeg har lest bloggen din fast lenge, og hvis du vil se litt inn i hodet mitt kan du se litt på den hemmelige bloggen min, kanskje? jeg liker innleggene som handler om dagligdagse ting og gjør dem inspirerende. og om kjærlighet.

 • Helt ærlig, jeg liker alt du blogger om! Kan ikke komme på en eneste negativ ting, uansett hvor mye jeg sitter og grubler på det.

 • jeg liker når du blogger om ting som får en til å smile eller enkle småting i hverdagen som blir fine når du skriver om det. jeg liker å se bilder av skattene dine, og spesielt de du har funnet på loppemarked og bruktbutikker. Jeg likte bokstav-torsdag og løyndom-boka:) også liker jeg alle de små prosjektene dine. og listene dine. de er fine:):)

 • Jeg liker veldig godt å lese tekstene dine om kjæresten din (det gir meg et lite håp i mitt egne tragiske kjærlighetsliv), og når du skriver de små dagligdagse tingene dere pusler med i oslo, og livet dere har fått der.

 • Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din, og syns den er så fin. Du virker så happy og glad og søt og rar. Det er skikkelig kosestemning i bloggen, rett og slett.

 • jeg liker best når du legger ut fine bilder, snakkes om han fine og kjærlighet, og når du forteller om ting som er vanskelige også. og jeg er sulten og du viser bilder av mat du har lagd, da finner du meg på kjøkkenet den neste timen, i et håp om å få til noe slikt som ser så godt ut som du lager. og at du skriver nynorsk!

 • Jeg liker at du skriver om fine ting, ting som gjør deg glad. For jeg blir glad når jeg stopper opp og tenker over alle de små (og “små”) tingene som gjør folk glade i her i verden. Da blir jeg også glad.

 • Nei, nei, nei! Du må for all del ikke kutte ut oppskriftene! Jeg syns oppskriftene dine er helt fantastisk, og gleder meg til hver gang det kommer en ny! Jeg hadde håpet du la ut enda flere! Fantastisk med bilder til, da vet man med en gang om man har lykkes eller ikke!

 • Jeg liker så godt når du gjør noe som ikke alle andre gjør. Sånn som den gangen du gjorde ting leserne foreslo, og dro rundt i byen. Jeg kan ikke komme på noe jeg ikke liker, og hvis det eventuelt skulle komme, så er jeg så veldig glad i alt det andre at det ikke spiller noen rolle.

 • Jeg liker når du blogger om fine ting. Og om småtingene i hverdagen som gjør han der fine så god å leve med. Også liker jeg bildene dine, spesielt de analoge. Og… bloggen din er bare fin, så du kan blogge om hva du vil :3

 • Jeg liker bloggen din fordi jeg er så glad i hvordan du møter verden på, hvor glad du er for de små tingene og du finner glede i så mye som vi andre kanskje ikke legger merke til. Du legger merke til det, du skriver om det og du åpner øynene mine for små detaljer som får meg til å smile, små ting som er så finurlige, rare, fine og spesielle at jeg blir glad av det. Både mennesker og småting. Med andre ord: jeg leser bloggen din fordi den får meg til å bli glad. Den får meg til å smile og ikke undervurdere de små tingene. Helt siden jeg var liten har det stått på veggen i stuen, et lite sydd maleri “Så nøye skal du øye det store i det små”, og bloggen din får meg til å skjønne hva det betyr. Den får meg til å legge merke og sette pris på de små tingene rundt meg.

 • Jeg liker det når du skrive sånne søte innlegg med fine ting i. Som egentlig er hele tiden, så. Jeg synes du er kjempeflink jeg, og jeg har ikke noe å klage på :) Keep up the good work, med andre ord :)

 • Eg vil sjå meir av deg! Kleda dine, bokhylla, skoa og høyre tipsa som gjer deg så fin og søt. Og så vil eg høyre meir om deg og han der fine (likte godt innlegget om kvifor han er fin å bu saman med) :)

 • Hei!!! om du har litt tid til overs på laurdag so kan eg anbefala å ta turen til Hamar og besøke butikken Oppe og Nede, den ligg i gågata. Der har dei 50% på masse vintage-kjolar!! Var der idag og det var herlig, herlig, men farlig,farlig for oss som likar vintage;)

 • Bloggen din er så.. “down to earth”. Den skiller seg litt ut fra stereobloggen, noe som er veldig bra!!! Du skriver om småting som egentlig ikke betyr noe, men du får det til å høres veldig spesielt ut. Du er en utrolig dyktig skribent. Og bildene er utrolig stilige/pene :-) Det er du også!

 • eg kan ikkje komme på noko som er negativt, fordi eg likar alt du skriver om. eg drømmer meg vekk når eg les bloggen din. du og bloggen din skjiler seg litt ut, noko eg likar.

 • Jeg leser alt, uten noe som helst kritisk filter. Det får jeg nok av på universitetet. Og så leser jeg høyt for venninnen min som jeg bor med, Eline, for hun har en øyesykdom og klarer ikke lese liten skrift selv. Jeg forsøker å lese nynorsk som de gjør på NRK, og så fniser vi hver gang du nevner han fine og sukker tilfreds over hverdagsfilosofien din.

 • jeg liker best de små detaljene på bloggen din. alt fra hva du liker, hvordan du kler deg og hva du gjør i løpet av dagen. bloggen din er så trygg og koselig, og det går ikke en dag uten at jeg leser den.

 • Jeg liker spesielt godt at du skriver på nynorsk, og denne lille snarten av p istede for b. Bildene dine er vakre. Du er vakker. Og jeg liker at du er nydelig anerledes. Syns ikke du skal forandre på noe!

 • Jeg liker at du er random og fin. Også syns jeg det er superfint at du skriver om kjæresten og vennene dine, for da føler jeg liksom at jeg kjenner deg litt.Jeg liker også godt at du anbefaler steder i Oslo, det er ikke sikkert at jeg hadde besøkt Cacao on the GoGo om det hadde vært for deg.

 • Eg likar best når du fortel om dagane dine i bilete, for du tar så sinnsykt koselige bilete! Også likar eg når du anbefalar romantiske filmer, og når du fortel om romantiske ting. Bloggen din gjer at eg går rundt og legg ekstra merke til alt som er romantisk, og når eg ser det så tenkjer eg litt på deg og på den fine bloggen din og at alle eigentleg burde lære seg å sette meir pris på ting.

 • wah. det er så mye jeg liker. og så utrolig lite jeg ikke liker. velvel. jeg liker det best når du skriver om ting som gjør deg glad, om hverdagen, om generelt fine ting. ting som får meg til å smile med deg, som får meg til å tenke at ‘mariell liker så mange fine ting’. og jeg liker det når du viser ting du liker som jeg ikke vet om, som jeg finner ut at ‘oi, dette var jo finurlig og rart og herlig!’

 • Hei! Jeg liker når du lager sånne små historier med bilder; enten om det er bilder du har tatt selv og du forteller om dagen din, eller om det er fine bilder du har funnet og satt i sammenheng.

 • Jeg liker stemningen her på hjartesmil. Den er stort sett varm og lukter kakao, men noen ganger alvorlig, som den gangen du fortalte om mammaen din. Kanskje du kan gi deg selv rom for å være litt mer alvorlig? Ellers setter jeg pris på at du ser magien i alt. Du er litt sånn som Amelie i filmen – du har et sjeldent øye for detaljer.

 • Eg likar også nynorsken din, og eit kurs ville sikkert ikkje vere dumt. Men det kan vere vanskeleg å seie noko klokt om det å skrive nynorsk når ein som du og eg “berre gjer det”. Det er ikkje så lett å løfte blikket over si eiga språkføring og seie noko generelt om korleis ein bør gjere det. Det blir som å danse. kan du det så berre gjer du det, det er vanskeleg å seie kva du gjer slik at andre kan gjere som du.

 • Jeg liker at du skriver (godt) på nynorsk, at du har din egen stil (selv om sløyfer også finnes på alle mulige butikker nå for tiden) og at du skriver om mye rart som kan åpne verden for flere. At du skiller deg så fint ut fra rosabloggerne.

 • jeg synes det er så søtt og koselig når du blogger om følelser og kjærlighet fordi du har en så spesiell og merkelig vakker måte å beskrive følelser på som jeg virkelig beundrer.

 • Som innlegget ovenfor, alle dine observasjoner om detaljer og nytelser og ting som får deg til å smile i skjerfet og egentlig tenker jeg ofte at vi er veldig like , for vi verdsetter mye av de samme verdiene, de små livsgledene, men du er så utrolig dyktig å sette ord OG BILDE på dette, at jeg aldri noen sinne har sett en bedre blogg en dette!!! Fortsett som du gjør!!! Du er vakker inni og utenpå og med alt du deler med oss. Tusen takk!!!

 • jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din, det er den eneste bloggen jeg faktisk liker og kjenner meg igjen i! fortsett sånn som du gjør, det er supert!

 • jeg liker egentlig å lese om alt, om reiser, om mat du lager, og om hverdag, fordi jeg synes du er så flink til å gjøre så mye forkjellig, du gir meg lyst til å dra på oppdagelsesferd!