min torsdagskveld var lasta med…

♥ kald raudvin
♥ varm, søt peppermyntete
♥ nye fine magasin
♥ lakrisbåtar
♥ tina og bettina
♥ pesto
♥ dexter
♥ kos

din tur!

translation
my thursday night was filled with cold redwine, hot tea, licorice, pesto and dexter!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Tilbrakte kvelden i ei kirke med skolen (går musikklinja) fra kl 15- 18. Forhåpentligvis er vi klare for julekonsert på søndag. Deretter var jeg på en liten konsert som var bygget på tradisjonelle sanger og viser i bygda, der lillebroren min spilte. Helt til slutt leste jeg til musikkhistorieprøve til langt på natt, som jeg er ferdig med nå. Det gikk helt greit.

  • Min var fylt med litt psykologi, og så vennebesøk, som var fint etter å egentlig ikke fått lest noe og bare vært zombie hele dagen. Og så en liten tur i mørket. Fint.