min torsdagskveld var lasta med…

♥ kald raudvin
♥ varm, søt peppermyntete
♥ nye fine magasin
♥ lakrisbåtar
♥ tina og bettina
♥ pesto
♥ dexter
♥ kos

din tur!

translation
my thursday night was filled with cold redwine, hot tea, licorice, pesto and dexter!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Tilbrakte kvelden i ei kirke med skolen (går musikklinja) fra kl 15- 18. Forhåpentligvis er vi klare for julekonsert på søndag. Deretter var jeg på en liten konsert som var bygget på tradisjonelle sanger og viser i bygda, der lillebroren min spilte. Helt til slutt leste jeg til musikkhistorieprøve til langt på natt, som jeg er ferdig med nå. Det gikk helt greit.

  • Min var fylt med litt psykologi, og så vennebesøk, som var fint etter å egentlig ikke fått lest noe og bare vært zombie hele dagen. Og så en liten tur i mørket. Fint.