afternoon tea

frankie magazine er eit australsk blad som minnar ein del om lula, og som alle jo veit likar eg jo lula så då likar eg vel frankie óg. enda meir likar eg at frankie har laga kokebok sidan sist
afternoon tea
afternoon tea
“this little book is dedicated to all the mums and grandmas who taught us how to cook our favorite treats.” også startar det, førti oppskrifter på sånt som er så godt at berre titlane får ein til å svima av som på sekstenhundretalet med for trange korsett. og bileta er til å dø av, berre sjå
afternoon tea
afternoon tea
afternoon tea
afternoon tea
afternoon tea

i løpet av totusenogti skal eg baka meg gjennom denne boka og legga ut alle oppskriftene til dei som vil ha. i mellomtida er det jo eit fantastisk julegåvetips! kostar berre hundreogtretti kroner inkludert frakt til europa, og ein kan kjøpa ho her.

translation
i <3 the new cook book by the team behind frankie magazine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *