Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Eg vil faktisk tru at min frisør er blandt den flinkaste i byen. Ho er jo kjendis frisør:-) Kan sende deg info, om du vil.

  • Jeg er naturlig rødhåra, og en periode farget jeg håret blondt. Jeg angret, og lette da etter frisør som kunne farge håret mitt tilbake til den naturlige fargen min. Jeg lette rundt, før jeg havna på Dezhin Salong i Storgata 23c. De ga meg en ganske mørk rødfarge i utgangspunktet, men jeg fikk beskjed at den ville blekne litt med tia. Og det gjorde den, og traff min naturlige hårfarge perfekt! Null ettervekst! Jeg vil virkelig anbefale dem, de hører etter og er veldig fokusert på at du skal bli fornøyd.

  • Desverre vet jeg ikke om noen frisører som er gode på sånt i Oslo så da er jeg desverre ikke til noe god hjelp. Den eneste jeg har vært på da jeg bodde der på 3 år (ja, en frisørtime på tre år) var på parisersalongen på Tøyen.. Ikke den beste salongen jeg har vært på så da kan du jo i det minste utelukke den :)

  • Heihei :) Kjeempe flott blogg forresten, blir alltid i så godt humør av å lese den og vi deler samme passion for sløyfer ser jeg :) Jeg var faktisk å farget håret mitt rødt igår, har alltid vært å fasinert av rødt hår så jeg tenkte jeg ville prøve det. Farget det første gang for 1 mnd siden men da ble det bare rød-skjær i det, igår gikk vi hele veien og jeg ble KJEMPE fornøyd. Jeg anbefaler INCH på St.Haugen på det varmeste og spør etter Martin :) Lykke til !!