om strømpebukser og sånn

bilde 1
kjelde

eg har vore strømpebuksejente i nokre år no, og det fins få ting som er meir frustrerande enn akkurat strømpebukser. det blir hol i dei og dei er dyre. difor vil eg dela med meg mi utarbeida strømpebukseoppskrift så de kan sleppa frustrasjon i kvardagen: på vinteren kjøper eg eit par førti denier på h&m, helst ein fin farge(for av og til kan ein sjå fargen gjennom strømpebuksa over). over den har eg ei i ull, akkurat no har eg pierre robert og det funkar veldig bra. over der igjen må du ha ei avklipt strømpebukse, typ ned til kneet, i kanskje seksti denier(mine er frå lindex), for å beskytta dei andre strømpebuksene frå hol og smuts på toppen. om sommaren byttar eg ut den i førti denier under og har heller ei i litt tynnare ull på(men framleis den som beskyttar over). skjønnar? make me proud!

translation
my recipe for unbreakable tights: 40 denier, wool, then a pair of shorts made from a 60 denier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *