tips!

1648500w
om de likar å kjøpa magasin, men bur ein plass det er vanskeleg å få tak i(til dømes lula eller vogue), da vil du lika magazine cafe. der selger dei alle moglege slags magasin som blir sendt heim til deg, og det er faktisk billigare enn å handla på narvesen!

43248walker011122566lo
om du ikkje har råd til å kjøpa magasin men så desperat treng inspirasjonen dei gir likevel, kan du få det fint på the fashion spot. på foruma deira er det folk som scannar alt som er av magasin. ein kan til dømes finna store delar av det nye lula der om ein vil. det går ikkje an å finna noko på deira eigne sider fordi det er låst for nye medlemmar, ein må ha invitasjon for å få medlemskap der, men ein kan snika seg inn ved å googla til dømes “lula issue 9 tfs” (tfs: the fashion spot). då kjem det opp ein heil masse som folk har skrive og scanna. berre så de veit!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *