god morgon.

i dag elskar eg dei nye body shop-såpene. eg luktar som ein skikkelig fersken. og i dag elskar eg at eg kom på kor mykje eg saknar incubus, så eg har dei som melankolsk bakgrunnsmusikk medan eg prøver å lesa meg opp om makronar. no skal eg vekka han der fine med mjuk ferskenhud og babydinosaurlydar. kan ikkje de fortella om dei morgonsekunda som de eigentleg aldri tenker på, før de registrerar at de er våkne, korleis det luktar? så reiser eg berre til sverige imens. på gjensyn!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • I de sekundene før jeg registrerer at jeg er våken, rekker jeg alltid å registrere at øynene mine er limt sammen av noe gugg. Etter at jeg har klart å våkne, innser jeg at gugget kommer fra at jeg ligger så lenge i mørket og ser og lukter på kjæresten min når han sover.

  • DEn beste morgenstunden er når man ikke er helt sikker på om man drømmer eller ervåken. det lukter søvn og morgen i rommet. du er helt behagelig varm og rundt deg har du armene til personen du elsker, og det hørste du ser er hendene hans.

  • det beste er å vakne så tidleg at alle andre søv. Ligge under dyna i tjukkegenser og kjenne den kalde nattelufta inn gjennom vindauget som kiler nasen. trekke pusten dypt, og kjenne lukta av bål og haust.

  • jeg liker å våkne opp å lukte som kokkos. det er fint. så ligger jeg der å ser på han fine min. så våkner han og ser på meg. så ler han.. <3

  • I dag våknet jeg ganske tidlig, og brått opp av et grusomt mareritt jeg hadde (jeg ble tildelt oppgaven av hele Norge til å styre hele skolesystemet, jeg svetta i søvne). Jeg trengte ikke åpne øynene før jeg skjønte at jeg var trygt hjemme på rommet mitt i fine Oslo. I min egen leilighet som jeg deler med den eneste jeg kunne delt leilighet med. Det lukter kaldt, for det eneste negative med leiligheten er at en luke er ødelagt på rommet mitt, noe som tilsier at rommet mitt er like kaldt som ute. Jeg syns det er herlig, for om det ikke hadde vært det, hadde jeg hatt vinduet oppe så det hadde blitt samme temperatur.

  • Jeg voknet av at mammaen til kjæresten min ropte ned til oss at vi måtte stå opp å hjelpe til med å få kyra inn i fjøsen. Gøy! Men det luktet godt. Det luktet kjærestepust, og det er den beste lukten som finnes.

  • Noko av det finaste eg har opplevd er å vakne halvt om natta med kjærasten ved sidan av, og i det eg skal legge meg nærmare han snur han seg imot meg, stryk meg på kinnet og legg armane godt rundt meg. Også søv vi vidare.

  • i dag vakna eg av at eg hadde vondt i ansiktet, så lo eg litt av det, så lukta eg at eg lukta ein blanding av meg og manneparfyme, så kilte det i magen, så gikk eg heim og såg ut mot fjellene med høstfargar og tåke på mens eg høyrde på Pavement.