current obsessions.

bilde 1
makronar – eg skal prøva meg på ei oppskrift snart, så de kan slutta å spørja om det. (den siste veka har eg fått typ femti spørsmål om makronar) eg blir aldri lei. helst skulle eg villa hatt nokon som var laga av plast men såg skikkelig ekte ut som kunne sitta i ei hylle heime. gjer meg glad.

bilde 2
blondedetaljar på klede – berre så himla fint og pirkete.

bilde 3
søvn og folk som søv – tykkjer folk er så like når dei søv, og det er fint.

bilde 4
denne hårfargen – hadde den vore fin på meg?

bilde 5
vinduskarmar – for eg har ingen, og eg vil så gjerne ha nokon å lesa i.

kva er dine?

alle bilete er linka til kjelder.

translation
my current obsessions are: macaroons, lace details on clothing, sleep and people asleep, this hair color, windowsills.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *