sthlm dag 1.

stockholm. day one
i går kom me fram sånn klokka halv to. me har utsikt til eit tak og fantaserar om å bu der, om kven som ser på tv der som takvindauget er.
stockholm. day one
me reiste ut på shopping og fika. muffins og smoothie! eg fikk rabarbra og kvit sjokolade, han der fine fekk appelsinsjokolade. mums.
stockholm. day one
me reiste innom ein kostymeputikk men der kjøpte me ingenting… klokka åtte var det raka vegen til åpningsfesten hjå beyond retro!
stockholm. day onestockholm. day onestockholm. day onestockholm. day one
det såg litt sånn ut. med underskjørt i taket. eg innbiller meg at å bada i sånne underskjørt må vera omtrent like deilig som å stikke hånda ned i ein pose med mel.
stockholm. day one
ein fikk så masse drinkar ein ville, med deilige bær i.
stockholm. day one
og me møtte kajsa som var så fin som ein grevling!
stockholm. day onestockholm. day one
eg fotograferte som vanlig under gardina i prøverommet.
stockholm. day onestockholm. day one
og rundt omkring gikk det burleskdansarar som var så vakre så vakre at å.
stockholm. day one
etter det var kvelden slutt for vår del, for han der fine er så forkjøla og tett som ei potteplante. me kjøpte is og åt den i senga medan me såg csi med svensk tekst.
stockholm. day one
tidlig morgon og sminkelaus mariell, men her er kjolen eg kjøpte på beyond retro i går. eg føler meg litt som chloë sevigny i big love.
stockholm. day one
finaste kragen. finaste finaste.
stockholm. day one
under frukosten syns eg dette var så himla festlig. skulle ønska norske aviser var like søte som dei svenske. no reiser me ut på museum og meir second hand-shopping. og halsdrops. ikkje gløym halsdrops. er det nokon som passar på oslo for meg? har ho blitt invadert av vikingar og frose under i ei ny istid som ikkje har komme til sverige enda? tenkte meg det.

translation
my first day and first morning in stockholm. yesterday was the big party at beyond retro, today is museums and more shopping!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *