hei, fin.

i dag har eg fått nytt håp og ein gammal venn. og gamle nye ting på ein loppemarknad. meir om det seinare. no treng eg litt hjelp frå dei som kan. neste veke reiser eg og han der fine til stockholm, og eg lurer på om de veit om nokre bortgøymte hjørner me ikkje får gå glipp av? og ja, eg veit allereie om beyond retro(og skal på fest der på torsdag, hih). eg vil at det skal følast litt sånn: amsterdamAutumn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg vet ingenting om Stockholm, uten om at jeg og min vakre sov en natt i en bitteliten park der i sommer. Det var ikke så hyggelig, men ganske interessant. I natt drømte jeg om deg og han gutten din. Det var ganske rart og veldig hyggelig. Vi var på tur sammen med ryggsekk og tog, og uten at vi visste det bodde vi i samme blokk, med bare to etasjer mellom, vi laget en veldig nymoderne heis vi kunne sende tekopper og kaker opp og ned med. Så tok han gutten din og sendte en dreads opp, og jeg sendte en dreads ned, som ble til lakris-stenger når vi dyppet i teen. Tydeligvis kunne vi ikke sitte i samme stue og kose oss, men det var tapeten på bakgrunnen som var i stua deres, og det var varme fra stearinlysene helt ut, gjennom glass og gardiner, ut i høstmørket.

  • Jeg som tenkte jeg skulle tipse om beyond retro, haha, den er fantastisk. Ellers er det veldig mange rare og fine butikker på sødermalm, det er en helt spesiell stemning der.

  • Selvsagt må du til Gamla Stan, MEN Söder er bydelen du først og fremst skal bruke tiden. Syns jeg. Götagatan, Mosebacke (gjerne etablissementet med samme navn også), gå oppover Katarinevegen og nyt utsikten! Cafe String er et must. (Bondegatan, eller rett i nærheten av den.) Cocktail og Cocktail de luxe i området rundt Bondegatan er en jungel av retrosnacks.

  • Jag tycker ni ska besöka Old Touch på Upplandsgatan 43. Galet fin vintagebutik. Och dricka varm vit choklad på caféet Chokladkoppen vid Stortorget i Gamla stan. ♥

  • Da jeg var i Stockholm for fire år siden, så jeg to utrolige fine forestillinger på boulevardteatern på söder. roger westberg er kjempemorsom! også var det en tintinbutikk i gamla stan, men jeg vet ikke om den er der enda! stockholm er kjempefint, jeg er misunnelig! men jeg drar jo til sundsvall da:)

  • Åh, jeg skal reise til Stockholm om nøyaktig 2 måneder! Gleder meg veldig. Kan derfor ikke gi deg noen tips da jeg ikke har vært der enda, men jeg har hørt at Gamla Stan er verdt et besøk. Selv skal jeg bo i Gamla Stan i to netter, på hotel.

  • Jeg har vært i Stockholm en gang, men da fikk jeg ikke gått så mye rundt i byen. Var i Gamla Stan da, på en gay-cafè som heter Chokladkoppen. Kjempekoselig der, og god kaffe!

  • Annette, fra anettehus.blogspot.com hun har vært der nylig og fikk mange gode interiørtips fra andre. Hvis du leter i arkivet har hun laget noen innlegg fra stockholmturen. Lykke til

  • Chokladfabriken på Söder, Renstiernas gata 12. Herlig og hyggelig, med den fineste sjokoladen du kan tenke deg. Og kakao av hvit sjokolade som smaker himmelsk. Södra Teatern, også på Söder, har en fantastisk utsikt fra baren. Tror de har matservering også.