sommarfuglar i magen-film

i dag har eg vore så heldig å få sjå 500 days of summer på ei pressevisning, halvannan månad før alle andre i dette landet. han der fine fekk komma óg. eg smilte nesten heile filmen gjennom. den var fantastisk. for dei som ikkje veit, er den så fin som det her:
25888821250098965871n500
25888821250099176561n500

 så eg tykkjer alle(alle!) som i det heile kan tenka seg å sjå den kan skriva i kommentarfeltet “EG VIL SJÅ DENNE FILMEN!”, sånn at SF norge aldri aldri aldri tvilar igjen på om dei skal setta opp ein så fin film på kino.

ps: eg veit at de er litt triste for at det er så lite bilder av mitt liv her for tida, det er rett og slett fordi eg jobbar så mykje analogt akkurat no og ikkje har plass til to store kamera i veska mi. men vil de sjå kva eg og han der fine hadde til lunsj i dag? okei.
img0127

i dag er det fredag og eg skal ha det vidunderlig! skal du?

translation
today i got to see the movie 500 days of summer long before the rest of norway, and it was wonderful! i couldn’t stop smiling after it was over. it’s my new favorite movie. oh, and i had macarons for lunch.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *