dagens utfordring

090909366
i går tok eg toget ut til kusina mi. på toget fekk eg tid til å skribla ned tankar og bloggidéar. tid på tog er priceless.
090909367
eg hadde med meg te på min nye termos som matchar kærlighed-handlenettet mitt! den kjøpte eg på åhléns, om du vil.
090909368
sjå kor fine dei er! når eg er så mykje med familie som eg jo er til å ha flytta langt vekk frå dei fleste, så får ein tid til å tenka litt óg. og eg har tenkt at det er så synd korleis folk mistar kvarandre her i verda. difor får de eit oppdrag i dag: de skal ringa nokon de ikkje har snakka med på lenge. de skal snakka om været, om middag i dag, om kva du ønskar deg mest i verda akkurat no, om den siste boka du leste/filmen du såg. og bestemora di. er de klare for det?


translation
today i challenge you to call someone you haven’t talked to for a long time!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *