konkurranse i samarbeid med ND! design

fine june frå ND design har sendt meg ein nydeleg premie til haustkonkurranse, nemleg ugleøyredobbar til ein verdi av trehundre kroner, pluss fire fine bobby pins!
62601298568716202895523162029831198261077n
og det du treng å gjera for å vinna dette er å skriva eit lite dikt som inneheld desse orda: mann, ugle, grønn, auge, blomar, springe, mango, tv. ein kan bruka alle orda i alle bøygingar og formar. ein kan bruka nokre av orda eller alle orda om ein vil det. diktet treng ikkje å handla om noko spesielt i det heile, men det skal høyrast fint ut. i tillegg til det må alle stikka innom ND! design sine sider og lima inn link til sitt favorittprodukt derifrå. lykke til!

vinnaren har blitt kåra!

translation
autumn competition for my scandinavian readers.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *