i kveld

020909290
i kveld tok han der fine meg med ut på konsert. det var sesongstart på nasjonal jazzscene, og nils petter molvær hadde konsert. eg fekk eit glas med vin og det var ein vidunderlig konsert sjølv om me nesten ikkje såg nokonting. frå der me sat såg det sånn ut
020909291
020909292
020909293
(gitaristen er ganske heit)
020909294
020909296
på trikken heim hadde eg føttene i setet utan sko og fryda meg over at eg kunne. fin onsdagskveld.

eg veit at de vil vita meir om livet her i oslo, om leiligheten og om skulen og om alt det der, men eg veit ikkje kva eg skal sei enda. det er så mykje eg ikkje har fått køyrt gjennom mitt eige hovud enda, for det skjer så mykje heile tiden. og difor er eg litt dårlig på å oppdatera. men eg tenkte de skulle få bestemma litt sjølve: om de utelukkar det eg allereie har utelukka som aktuelle emne, kva vil de sjå bilder av/lesa tekst om? og ikkje sei sånn “eg er fornøyd som du gjer det no”, prøv heller å gi meg idéar! og de får ikkje sjå bilder av leiligheten. i alle fall ikkje enda. eg er veldig open for litt inspirasjon. og de er megafine. vit det. de får sussar på nasane, alle saman.


translation
tonight the boy took me to a jazz concert. we drank wine and enjoyed the lovely music. on the trem home i had my feet in the seat in front of me and it was glorious.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hva som gjør livet ditt vidunderlig?Det er noe jeg spør nesten alle jeg møter om, hva som gjør ditt liv vidunderlig!Siden det er så mange forskjellige svar, er det alltid inntresangt å spørre!Så, hva er det som gjør livet ditt vidunderlig?

  • Tips om bøker! Og kanskje en konkurranse til? :) Og andre fine blogger, nettbutikker og slikt. Og du kan skrive om flinke fotografer, og vise fram bildene dine :) og fortell om hva du vil bli : D Og om barndommen din, og flere opprskrifter, og fortell om fine filmer! :)du gjør dagen mye bedre

  • det jeg liker best er bildene dine, oppskrifter (muffins, kaker, jeg lager det du lager!), musikk (hører på spillelistene dine ofte på spotify), tips om nettbutikker, bare skrive om dagen din sånn som dette innlegget, du er veldig flink til å skrive så du kan godt ha flere innlegg med skriblerier. håper det hjalp litt.

  • litt slike små tips som gjer kvardagen litt bedre! og fine bøker og filmar og middagar og kanskje vinar? kva type raudvinar er fien å drikka kalde? og eg er veldig glad i tallerkar og glas og fat og alle andre ting ein kan finna på eit kjøken!

  • Kan ikke tru hvor mange som spør om leilighetsbilder når det siste du sa var ingen bilder ennå… Nuvel.Jeg kunne tenkt meg en guide til oss som ikke er gode til å ta bilder. Type enkle triks for å ta fine bilder, vanlige feil, fine vinkler etc. Eller kanskje en post om kameratips, hva gir mye for pengene, hva er bra for nybegynnere? Har inntrykk av at du sitter inne med mye ressurser der, ergo mye å dele med oss.Oppskrifter er også fine, jeg prøvde appelsinsconesen her om dagen og elsket det!Ellers er jeg fan av “dagens”.Det meste du gjør blir bra, sjø ;)

  • Jeg vil veldig gjerne lese om stedene i Oslo du liker best. Jeg flytta hit for en måned siden og savner søte, fine og koselige butikker og kafeer. Ellers så må jeg si at bloggen din er et lys i hverdagen:)

  • -musikkanbefalingero-sloguide-jeg er også enig i forslaget om en guide i å ta fine bilder!ellers syns jeg du skal fortsette med det du gjør. bloggen din er kjempefin :)

  • Jeg vet ikke med Oslo, men i Bergen finnes det rundt omkring i byen små grafittier. (F.eks er det “tagget” små vandrende blosmterpotter på en vegg, og en gang så jeg en ballerina som liksom stod på en postkasse, bortsett fra at hun var malt på veggen) Sånne søte ting gjør meg veldig glad, kanskje finner du noen sånne i Oslo?