om september og om kvifor eg elskar hausten

no er det straks september. sist vinter tenkte eg at det aldri kjem til å bli haust igjen, det kjem for alltid til å vera kaldt og slapsete og etter det blir det berre fæl sommar der det er altfor varmt og eg vil berre vera inne og det er altfor masse folk i dette landet om sommaren. no er det september, i alle fall etter nokre timar søvn. og haust. med milde fargar og store blad å gøyma seg i og hysterisk regn og raudvin og innekveldar med heimelaga kakao og støvlar og nye klede og at det er kaldt om morgonen. hausten er det som er nytt og ny inspirasjon. og eg er alltid lykkeligast om hausten, og her ein dag sa det knips! no veit eg kvifor. nettopp fordi,

 ein sussar meir om hausten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *