om eg var ei sånn maskin

2888715161a9fb25f56d
bilete

om eg var ei sånn maskin skulle eg ha vore fylt med ballongar som blåste seg opp med ein gong dei kom ut, pink lemonade frå lorina, bøker om kjærleik, leikepengar, barack obama-saker, blåbærpannekaker, pyttesmå hattar, fersk basilikum, iskaldt vatn, sjokoladebartar, sussar, ein fotoautomat, blondekragar og mintsjokolade.

enn du, da?


translation
if i were a vending machine i would be filled with balloons, pink lemonade, books about love, barack obama-paraphernalia, blueberry pancakes, little hats, fresh basil, cold water, chocolate mustaches, kisses, a photo automat, lace collars and mint chocolate. and you?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Flasker med hylleblomstsaft, metrokart (selv om det ikke var en metro i nærheten), stjernestøv, små lapper med fine sitater på, rosa penner, frimerker med bilde av mummitroll på, vaffelkjeks med sitronkremfyll, espressoshots, pandaklistremerker og så en knapp man kunne trykke på og høre fine sanger, f.eks. K’s Choice.

  • fargeblyanter!uansett – tenkte bare jeg skulle fortelle deg om billedbloggen til en venninne og meg: her-der.blogspot.com Hun bor i Oslo, jeg i Trondheim. Vi bytter på å velge tema, og hver søndag legger vi ut hvert vårt bilde med billedtekst til. Følg med! :)