looking for alaska

for ei stund sidan la eg ut eit sitat her på bloggen som eg fann heilt utan vidare på flickr. det satt i gang ei lang jakt etter kvar dette sitatet kom ifrå, og endeleg fann eg det. boka looking for alaska av john green.
260809239
looking for alaska handlar om miles som er ulykkelig og einsam og utilfreds i heimbyen sin. ingen på skulen ensar at han eksisterar, men han er ikkje så veldig glad over å bli sendt vekk på kostskule likevel. det syner seg sjølvsagt at skulen blir fylt med vidunderlige menneske og eventyr.
260809240
miles er så himla forvirra og forelska og eg følte meg som ein tenåringsgut medan eg leste boka.
260809241
(dette er utdraget eg fann som var så fantastisk)
260809242
260809243
260809244
260809245
eg slukte denne boka heil. og alle desse utdraga er frå fyrste halvpart fordi eg ikkje kunne risikera å avsløra noko. eg fekk gåsehud, eg lo hysterisk, og i dag grein og grein og grein eg og eg ville ikkje at den skulle vera slutt. eg saknar miles og alle folka rundt han, og eg kjem til å bestilla fleire bøker av john green med ein gong eg får pengar til det. den kostar ei bøtte med ben&jerry’s her.


translation
i really enjoyed reading the book looking for alaska by john green, his debut novel. it is about miles who is gawky and geeky and doesn’t fit in at his school. then he gets sent off to boarding school and his life changes dramatically with new friends and girls and love. a lovely book

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *