onsdagar

04. hjartet dunkar, springa heim frå skulen med epleskrottar i veska. han er på veg. han er på veg. for fyrste gong. eg må heim, eg må heim, må rydda, må dusja, må forbereda mamma og pappa på ein som kjem med langt hår og rutete skjorte(kanskje che guevara på brystkassa). ein halvtime i fullstendig rydde- og dusjepanikk. så ringer det på døra og hjartet mitt stoppar, hoppar. håndhelsar på pappa, helsar på mamma. (på dette punktet er eg så himla flau) eg tar hånda hans og geleidar han opp på rommet, eg har redd senga, spelar pink floyd, eg luktar passion fruit og laura. eg er fjorten år og forferdelig forelska. me ser i taket, flettar hender og sussar(eg hugsar akkurat korleis han lukta akkurat den dagen, han luktar litt annleis når han sussar) i to timar. så går bussen hans og hjartet mitt knuser fordi det er ei heil veke til neste gong.

09. vaknar av at han sussar augeloka mine. me deler kjøleskap, deler dusj, deler postkasse. deler kjærleik og snart fem år med historiar og kaleidoskop. å, den kjærleiken.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *