om gutar som knuser hjerter

det er så mange knuste jentehjarte i verda. knuste av gutar som først fekk ho til å føla seg spesiell, som om ho hadde sommarfugler i håret og hjarteteikningar på knea. han malte heile kvardagen med glitter og gav ho hoppestokkar som framkomstmiddel. etter ei lang stund gjer det på uforklarlig vis så vondt at ein berre vil gøyma seg under blomsterlaken og aldri aldri aldri meir snakka med gutar. bli lesbisk eller bli einsam eller berre forsvinna. men det er ikkje lov. det er ikkje lov å gøyma seg. det er lov å ha det vondt, men tenk kor mykje finare det kan bli med ein som ikkje er dust. med ein som ikkje skriker eller dyttar eller terroriserar deg med stillhet. det er ikkje kjærleiken sin feil, det er han. og det seier eg fordi eg er talsperson for kjærleiken. kjærleik gjer ikkje vondt. så om du er lei deg, tenk kor mange gutar sine nakkar du ikkje har kyssa enda. tenk kor mange gutar sine krøllar du ikkje har tvinna rundt fingrane dine. tenk kor mange gutar som ikkje har løfta deg og snurra deg rundt. også kan du sei meg at du trur på kjærleiken.

(og nei, eg tykkjer ikkje alle gutar som slår opp med jenter er slemme. berre slemme gutar. berre så de veit. det er nemlig berre så mange jenter som mailar meg med knuste hjarte og det er så himla leit.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • jeg tror på kjærligheten mer enn noe annet i hele verden, men så har jeg jo fin kjærestepus, så det er kanskje ikke så rart? jeg har lyst til å klemme hver eneste jente (og gutt) med kjærlighetssorg, og si at det årne sæ.

  • aw herregud så fantastisk fint du er!jeg møtte en fin fin gutt denne sommeren. vi var litt sammen til jeg fant ut at han har kjæresten, men siden vi bor over 2400km fra hverandre tenkte jeg det kunne går an å bare skrive brev. da han ikke svarte ble jeg trist og føler som om han har slettet meg med en gang. “kjærlighet finnes ikke”men du har rett. det er ikke kjærlighetens feil, det er hans. jeg tror på kjærlighet igjen :), takk takk!!

  • jeg tror på kjærligheten!jeg kan helt ærlig si at jeg tror på kjærligheten.jeg kan også innrømme at jeg har mistet troen et par ganger,men plutselig så lever jeg i en glittrende verden med søte venner og en nydelig kjæreste^^fortsett å tal kjærlighetenssak! du r den beste *hjertehjerte*

  • Takk for at du sa dei fine orda, det er så innmari sant! Om ikkje det gjorde dagen min 10 gangar betre, så gjorde det den iallefall 2 gangar betre, og det er meir enn det ein håpar på når ein elskar ein dust.

  • Takk for dette innlegget. Utrolig fint skrevet! Det har vært slutt i 28 mnd, men allikevel savner jeg han så det fredmdeles gjør litt vondt. Selv om han er dum! Det er bare det at jeg vet jeg kjenner han bedre enn noen andre, og at han kjenner meg bedre enn noen andre. tror det er det som gjør mest vondt. Og minnet om hvor utrolig forelsket jeg var, faktisk så forelsket at jeg en gang gråt hele veien hjem en kveld. det var fint..

  • takk:) -jeg skal prøve å ikke gjemme meg mer..ragnhild: jeg savner han fremdeles jeg også, selv om jeg vet at han ikke fortjener det! Rart at man kan kjenne noen så godt -og likevel ikke i det hele tatt. likevel tror jeg på kjærligheten.. tror jeg..

  • Oi. “kjærleik gjer ikkje vondt.” Var ikke det en litt drøy påstand? Jeg vet ikke med deg og han der fine, men mitt forhold går ihvertfall opp og ned hele tiden. Vi er ikke superlykkelige hele tiden, noen ganger har vi dårlige dager og vi kjefter og smeller på hverandre og får ikke ordnet opp før senere, kanskje fordi vi må være på plass på jobb om en halvtime, og derfor går rundt hele dagen med dårlig knagende samvittighet, eller vi fortsatt er sint og sur på den andre, kanskje det er en misfortåelse. Man har jo en tendens til å la det verste gå ut over de man er mest glad i her i verden, også en kjæreste. Så ja, jeg synes det er ganske skremmende at så mange unge mennesker vokser opp med et bilde av av kjærlighet skal være så perfekt, og når den minste ting skjærer seg, så blacker de ut eller gir opp for det var jo virkelig ikke sånn det skulle bli.

  • SV: Vel, deg om det. Selv om jeg vet at ting går over lever jeg såpass i nuet at det faktisk gjør veldig vondt akkurat når vi er kjipe med hverandre. Og likevel er det kjærlighet. For det hadde ikke gjort så vondt hvis det ikke var det. Og det går absolutt ikke på han only, det går på vårt “samarbeid” i mellom.

  • Saknar dig sen du försvann Saknar dig och känner mig halv nu Saknar dig, saknar vår lek den vi gjorde den du vet Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din hand Saknar din pappas familj, saknar och ligga intill dig Men öppnar du den där dörren, ta på dig skorna, måste jag ta sönder dig För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig -Veronica Maggio kan få sagt det..