polkabollar

200809202
i dag vil eg gjerne at de skal laga sånne polkabollar. til tretti bollar trenger du:
125g smør, 1.5dl sukker, 2tsk vaniljesukker, 0.5dl kakao, 1 eggegule, 1msk kald kaffi, 4dl havregryn. + strøssel(& sjokolade om ein vil). alle ingrediensar utanom havregryn blandast godt i ein bolle. tilsett havregryn. rull til bollar og rull i strøssel. om du vil ha sjokolade på, er det kult å laga dei pyttelitt større også dyppa dei i sjokolade før ein rullar dei i strøssel. til ein vanlig dag(til dømes om du skal på kino med kjæresten din), kan du dela oppskrifta i akkurat kor mange bollar du vil ha. mine bollar hadde kanel inni seg og peppermyntestrøssel utapå så dei smaka litt mint. mums!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *